Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Διώξαν την σελίδα του Mega



Χθες διεξήχθη μάχη το facebook. Οι αγανακτισμένοι στο σύνταγμα τα βάλαν με το Mega chanel, για τον τρόπο που παρουσίαζε την κινητοποίηση τους.
Πολλά αρνητικά (και υβριστικά) σχολια γράφτηκαν στη σελίδα του.
Κάποια στιγμή η σελίδα «κατέβηκε» και όταν το απόγευμα «ανέβηκε» πάλι οι διαχειριστές της έβαλαν το εξής σχόλιο.
"Η fan page του Megatv στο Facebook απενεργοποιήθηκε προσωρινά λόγω ανακοίνωσης του Facebook για οριστική διαγραφή επειδή περιείχε σχόλια υβριστικού χαρακτήρα. Το MEGA φιλοξενεί όλες τι απόψεις αρκεί τα σχόλια να μην περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς."
Η συγκεκριμένη ανακοίνωση ήδη έχει προκαλέσει πάνω από 2.000 σχόλια, εκ των οποίων τα περισσότερα αποδοκιμάζουν έντονα τη στάση του τηλεοπτικού καναλιού.
Τότε το Mega απάντησε αναρτώντας έξι βίντεο με την κάλυψη του θέματος των συγκεντρώσεων των Αγανακτισμένων από το τηλεοπτικό κανάλι.
Τα σχόλια ανέβαιναν εν ριπη οφθαλμού και σ’ αυτές τις κοινοποιήσεις.
Παράλληλα πρέπει να κάναν και αναφορές στο facebook για την συγκεκριμένη σελίδα γιατί σήμερα δεν υπάρχει,
Είναι η πρώτη νίκη των αγανακτισμένων πολιτών. Γιατί φέναται το Mega προσχώρησε στην ιδέα των μεγάλων ευρωπαϊκών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που υποβαθμίζουν το γεγονός. Αν δε την ξεκίνησε την υποβάθμιση το ίδιο.
Βέβαια μπορεί το Mega να έχει συμφέροντα από την κυβέρνηση, αλλά οι άλλοι ευρωπαίοι νομίζουν πως δεν «πουλάει», μια που δεν έχει ούτε sex ούτε αίμα η είδηση, και απειλείτε από τους διαδηλωτές η βόλεψη τους.
Το παράδειγμα των Ελλήνων πρέπει να το ακολουθήσουν και άλλοι Ευρωπαίοι πολίτες στα δικά τους ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου