Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Τα (τελευταία;) γενέθλια του ΠΑΣΟΚ

Αύριο το κυβερνών κόμμα κλείνει τα 37 χρόνια απο την ίδρυσή του. Και βρίσκεται σε τόσο δύσκολη θέση που ίσως να είναι και η τελευταία φορά που θα γιορτάσει τα γενέθλιά του.
Είναι χααρκτητιστικό ότι προσφατα η κόρη μεγάλου συνθέτη μας Μάνου Λοϊζου, Μυρσίνη, απαγόρεψε να χρησιμοποιούν τραγούδια του και μάλιστα τον άτυπο ύμνο του κινήματος «καλημέρα ήλιε». Ακολούθησε και ο κ. Ηλίας Ανδριόπουλος με το «θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες».
Φέτος με την οργή που έχει ο Ελληνικός λαός φυσικά δεν θα γίνει καμιά εκδήλωση για να εορταστεί η επέτειος. Αντίθετα στο Σύνταγμα θα μαζευτούν ξανά οι αγανακτισμένοι στην πρώτη συγκέντρωση τους μετά την εκάθάριση του κ. Καμίνη και την ρίψη των δακρυγόνων στο τέλος του Ιουνίου.
Και είναι σίγουρο πως θα γιορτάσουν όπως πρέπει φέτος τα γενέθλια του πρώην αριστερού και νυν φιλελεύθερου κόμματος όπως του πρέπει. Δεν ξέρω αν θα τραγουδίσει ο ίδιος ο κ. Καλογιάννης και τους «απαγορευμένους από τον συνθέτη του» πλέον μπαξέδες αλλά το κόψιμο της τούρτας (πάστας όπως βλέπετε) στα γενέθλια του πρωθυπουργού (16 Ιουνίου) μου προμηνύει πολλά.

Το κόψιμο της πίτας ("παστακίου!") εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου