Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Διέπραξε και ποινικό αδίκημα (;)

Αφού δεν έβαλε φυλακή τον Ανδρέα Παπανδρέου τώρα στρέφεται κατά του γιου του, σημερινού πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.
Κι αυτή τη φορά στη κόντρα του με έναν Παπανδρέου εύσωμος ο Ελληνικός λαός είναι με το μέρος του κι όχι όπως το 1989 που την πάτησε και ο κ, Κόκκινος από την σκευωρία του Μητσοτάκη. Τότε είχε με το μέρος του Ανδρέα το μισό Ελληνικό λαό ίσως και τα δύο τρίτα. Εμένα τουλάχιστον με είχε (και πιστεύω ακόμη πως είχε άδικο.
Τώρα την ποινική δίωξη του Πρωθυπουργού, ζητά ο πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασίλης Κόκκινος, με βαρυσήμαντο άρθρο του στην εφημερίδα ";Αξία" Αφού περιγράφει και εξηγεί τις ευθύνες του Γιώργου Παπανδρέου γιά την οικονομική κρίση, με κομβικό σημείο ότι μας οδήγησε προμελετημένα στην μέγγενη του Δ.Ν.Τ., δεδομένου ότι «εκτός των άλλων» αρνήθηκε και το δάνειο Πούτιν 20 δις ευρώ, με την αδιαμφισβήτητη νομική του κατάρτιση παραπέμπει σε διατάξεις του Ποινικού Κώδικα και άρθρων του Συντάγματος πού στοιχειοθετούν το αδίκημα της Εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού.
Για δε την παραπομπή του, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, δεν απαιτείται τίποτα παραπάνω από 30 υπογραφές Βουλευτών της αντιπολίτευσης πού μπορούν να ζητήσουν... την άσκηση ποινικής δίωξης!
Ακόμη αναφέρεται στο λεφτά υπάρχουν και λέει πως «Η εξαπάτηση του Λαού είναι τιμωρητέα».
Αντε να εχουν λίγο ακόμη τον φόβο γιατί αποθρασύνθηκαν τόσο ώστε να λέει ο κ. Βενιζέλος στους Βουλευτές που του φώναζαν (για τα μάτια πάλι) πως αν πιστεύουν πως είναι ανίκανοι και νομοθετούν ανήθικα να τους ρίξουν. Και δεν σκέφτηκε πως μπορεί να βρεθούν πέντε τρελοί (154 είναι η πλειοψηφια) που δεν αντέχουν την πίεση και θα το κάνουν
Εκτός αν υπάρχουν τριάντα από τους τριακόσιους που θα κάνουν πράξη την «Κόκκινη απειλή».
*****
Πηγή: http://www.inews.gr/143/v-kokkinos-i-exapatisi-tou-laou-einai-timoritea.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου