Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Θα φτάσει ως το τέλος η μήνυση για εσχάτη
προδοσία κατά της κυβέρνησης για το μνημόνιο;

Προχωράει η μήνυση του γιατρού από τη Χάλκίδα κ. Αντωνίου (Τώρα έμαθα το όνομα του) που έκανε μήνυση στην κυβέρνηση και τους βουλευτές που ψήφισαν το μνημόνιο.
Τους κάλεσε λέει ο κ. Κουίκ ο εισαγγελέας να καταθέσουν ανομολογητί (Δεν χρειάζεται να περάσεις από νομική να μάθεις πως ο κατηγορημένος δεν ορκίζεται) για την υπόθεση.
Για την ώρα προχωράει η υπόθεση φοβάμαι παρακάτω θα σκαλώσει μια που θα αρχίσουν μα μπαίνουν προσκόμματα και όχι δε θα φτάσει στο ακροατήριο αλλά δε θα πάνε καν οι κατηγορούμενοι να καταθέσουν.
Είναι μια υπόθεση που πρέπει να προχωρήσει ν’ απδείξει η δικαιοσύνη την ανεξαρτησία της. Να ελεχθεί πως μας βάλαν μέσα στο τούνελ όλοι αυτοί με πρώτη την κυβέρνηση με μοναδικό στόχο να πληρωθούν οι (τοκογλύφοι) πιστωτές μας; Πως εκχώρησαν την ανεξαστησία της Ελλάδας με μια υπογραφή ενός ανθρώπου (εκλεγμένου από τον ελληνικό λαό, γιατί λεφτά υπάρχουν).
Ετσι τώρα αποφασίζει η Τρόικα κι εκτελεί ένας μη εκλεγμένος (ο κ Παπακωνσταντίνου).
Την είδηση αυτή την είπε μόνο το Kontra channel και ο Τέρενς Κουίκ. Ειναι μια μεγάλη ιστορία ο συγκεκριμένος τηλεοπτικός σταθμός του κ. Γιώργου Κουρή (παράνομος λένε λες κι άλλοι ειναι νόμιμοι με την προσωρινή άδεια που τους έδωσε ο Μητσοτάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου