Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Ο υπάλληλος κι ο ντίλερ


Μετά τις εκλογές της 6ης του Μάη ενθουσιασμένος ο κ. Τσίπρας έστειλε επιστολή στον κ. Μπαρόζο.
Με την επιστολή του αυτή δεν έκανε τίποτε περισσότερο από το να του ανακοινώνει το αποτέλεσμα των εκλογών και την πρόθεσή του. Ελεγε ουσιαστικά.
Στις έξι Μαΐου καταδικάστηκε από τον Ελληνικό λαό η πολιτική του μνημονίου και πως πρόθεση του είναι μετά απ’ αυτό το αποτέλεσμα να το επαναπραδιαγματευτεί. Όχι να το καταγγείλει. Έγινε ο σχετικός χαμός στα ΜΜΕ κυρίως πως ο κ. Τσίπρας είναι έτοιμος για ενδεχόμενη «κωλοτούμπα». Δεν πρόλαβε να καταλαγιάσει ο «κουρνιαχτός» και με δήλωση του ο κ Μπαρόζο είπε πως το μνημόνιο δεν επαναδιαπραγματεύεται. Αμέσως μετά ο κ. Δραγασάκης ανέφερε πληροφορίες του πως «κάποιος Έλληνας παρακάλεσε τον κ Μπαρόζο να κάνει σκληρή δήλωση μόλις λάβει επιστολή του κ. Τσίπρα».
Καπάκι σχεδόν βγήκε η είδηση από το Routers  πως αυτός ο «κάποιος» είναι ο πρώην πρωθυπουργός (κι αντιπρόσωπος των δανειστών στην χώρα μας) κ. Παπαδήμος. Βέβαια το διέψευσε αλλά εγώ γιατί δεν τον πιστεύω ας λένε πως το πρακτορείο κάνει συχνά «πατάτες»; (που προσωπικά δεν εχω καμία υπ’ όψιν μου αλλά δεν αμφιβάλω)
Πριν λίγες μέρες ήρθε και η έλλειψη φαρμάκων. Έλλειψη φαρμάκων που προήλθε λένε τα πρώην συνεταιράκια από το 1 δισ. ευρώ που μας έκοψαν.
Πολύ λογικό, αν όμως είχαμε να κάνουμε με λογικούς ανθρώπους που σκέφτονται τον λαό τους. Και θα το ‘τρωγα αν δεν άκουγα τον χθεσινό καβγά στην «πρώτη γραμμή» του Σκάι, του κ. Βερνάρδου (πρόεδρος νοσοκομειακών γιατρών) με το κ. Λοβέρδο (τέως υπουργό υγείας). Τον είπε ο κ Βερνάρδος τον υπουργό "ντίλερ φαρμακευτικών εταιρειών".
Τσαφ ένα φλας μπροστά μου είδα την σκηνη:
Ο κ. Λοβέρδος να μιλά με τα αφεντικά του. Καντε τον δύσκολο, χάνουμε. Στο 13% φτάσαμε. Θα έρθουν «αι κομουνισταί». Ανάλογη δηλαδή με την κίνηση του κ. Παπαδήμου.
Τι με κάνει να το πιστεύω αυτό; Μα το πως βρέθηκαν κάποια χρήματα και δήμερα το φαρμακεία το ΕΟΠΥ έχουν φάρμακα.
Τώρα μετά από αυτά τα τερτίπια γιατί να περιμένουν τους ξαναψηφίσουμε, είναι άλλο θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου