Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Οι μετανάστες...

Μετά τις εκλογές, μετά το μεγάλο ποσοστό του ΛΑΟΣ, γίνεται θέμα με τους Λαθρομετανάστες.
Υπερευαίσθητοι ανεξουσίαστες από την μια μεριά φοβικοί Χρυσαυγίτες απο την άλλη είναι οι Έλληνες μονομάχοι.
Αλήθεια αν τους κριτικάρει κάποιος, και συμπεριφορά και το γεγονός ότι είναι πολλοί κι σε τελείως ανοργάνωτα μέρη, σε εντάσσουν εύκολα στην μια πλευρά, την δεξιά.
Κι εγώ πάντα έλεγα μα τι μας πειράζουν οι άνθρωποι; Λίγο να τους προσφέρουμε τρόπο και χώρους να ζουν ανθρώπινα γιατί να μην είναι στην χώρα μας;
Ώσπου μίλησα με φίλο που βρέθηκε στην Αθήνα και ήπιε καφεδάκι με φίλη του στην πλατεία Βάθης. «Αισθάνθηκα λέει σαν να ήμουν ξένος στην χώρα μου.
Ε και τι πειράζει σκέφτηκα. Όμως με την παρακίνηση του σκέφτηκα, μια που δεν μένω και στην άκρη της πόλης, να γυρνώ στην πλατεία και να ακούω διάφορες γλώσσες και να υπάρχουν ένα σωρό βρωμιές.
Και φυσικά αν είναι ανοργάνωτοι θα υπάρχει διακίνηση ναρκωτικών, βια και διάφορα τέτοιες καταστάσεις.
Γιατί να μην είναι σε κάποιο σημείο υποδοχής και να φιλοξενούνται; Ως πότε όμως;
Αν τους δέσουμε άσυλο τι θα γίνει; Μια μικρή χώρα είμαστε. Άλλωστε ο προορισμός τους είναι οι σύμμαχοι και συνέταιροι μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Κι αυτοί φυσικά δεν τους θέλουν.
Να πάμε να ζητήσουμε χρήματα για φύλαξη των συνόρων της Ευρωπαϊκής Ενωσης γιατί πλέον δεν φυλάμε μόνο τα σύνορά μας αλλά όλης της Ευρώπης. Αν δεν το κάνουν κι επειδή εμείς δεν θα γίνουμε οι φασίστες της Ευρώπης, να σκοτώνουμε και να πνίγουμε αβοήθητους ανθρώπους θα τους δίνουμε όλους άσυλο και να τους επιτρέπουμε να πάνε όπου θέλουν. Και να ‘στε σίγουροι πολλοί λίγοι έχουν στόχο να μείνουν στην χώρα μας.

1 σχόλιο: