Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Όλιβερ Στόουν: Οι Ρώσοι κερδίζουν τον πόλεμο, αλλά εδώ οι ειδήσεις δεν μας λένε την αλήθεια

Για προπαγάνδα κατά της Ρωσίας κατηγορεί ευθέως τα δυτικά ΜΜΕ ο βραβευμένος σκηνοθέτης, Όλιβερ Στόουν, σε σχέση με την κάλυψη του πολέμου στην Ουκρανία. Ο σκηνοθέτης των ταινιών Platoon και Γεννημένος 4η Ιουλίου δήλωσε πως ο δυτικός κόσμος στην πραγματικότητα δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει, επειδή οι ειδήσεις σχετικά με τον πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας είναι ψέματα.

Το κείμενο είναι από το ειδησεογραφικό site ieidiseis.gr κι όπως εύκολα μπορεί κανείς να δει γράφτηκε πριν στις 13 Ιουνίου. Πριν από το το υποτιθέμενο πραξικόπημα στην Ρωσία.
Που μετά από αυτό ο Πούτιν ουσιαστικά κρατικοποίησε την ισχυρότερη μισθοφορική ομάδα του πλανήτη, εξόρισε τον Πριγκοζίν, έβαλε στο χέρι όλα τα περιουσιακά στοιχεία της οργάνωσης, χωρίς να πέσει ούτε μία σφαίρα…

Οι μισθοφόροι της Βάγκνερ σήμερα ελέγχονται πλήρως από το ρωσικό υπουργείο άμυνας.

• • •


«Μόλις γίνεται λόγος για τον πόλεμο στην Ουκρανία, καλύπτεται με προπαγάνδα. Ειδικά η δυτική προπαγάνδα, εξαιρετικά μονόπλευρη, όπου τα πάντα γίνονται αμέσως αντιρωσικά», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Στην πραγματικότητα, η Ρωσία είναι ισχυρότερη και κερδίζει αυτόν τον πόλεμο. Πρακτικά οι Ρώσοι τους πετάνε κλωτσηδόν («kicking ass»). Έχουν πάρει τα ηνία, αλλά εσείς και εγώ, στη Δύση, δεν το ξέρουμε. Δεν έχουμε ιδέα τι πραγματικά συμβαίνει, επειδή οι ειδήσεις μας για τον πόλεμο είναι ψέματα».

Καταλήγοντας υπογράμμισε ότι αυτό το φαινόμενο ξεκινά από τον Λευκό Οίκο. «Όλα ξεκινάνε από το Λευκό Οίκο, που πολεμάει τη Ρωσία και μας θέλουν σαν πρόβατα, να βγάζουμε τα συμπεράσματα που θέλουν», είπε χαρακτηριστικά ο Όλιβερ Στόουν.

 

 

Αναδημοσίευση: ieidiseis.gr

Πηγή: newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου