Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Τί καταλαβαίνω από το video Κασιδιάρη


Μετά το video Κασιδιάρη που εμφανίστηκε την προηγούμενη βδομάδα πολλά «παπαγαλάκια» ΜΜΕ προσπάθοσαν να περάσουν, το «όσοι ζητάνε την παραίτηση της κυβέρνησης ή των συγκεκριμένων υπουργών στηρίζουν  τη χρυσή Αυγή».
Εγώ στην αρχή είναι αλήθεια ψιλοτσίμπισα. Αλλά αισθανόμουν πως δεν είναι έτσι.
Το πρώτο που με ξένισε βλέποντάς το ήταν ο τρόπος που ο Ηλ. Κασιδιάρης ζητάει εξηγήσεις, ως «προδομένος» για τη «συμπεριφορά» της κυβέρνησης απέναντι στον ίδιο και τους ομοίους του και ο Π. Μπαλτάκος απαντάει φυσιολογικά..
Ύστερα από τον διάλογο φαίνεται πω δεν ήταν δυο απλοί γνωστοί αλλά μιλούσαν σαν φιλαράκια,. Δεν λες στον καθένα, αν τον ξέρεις μόνο κοινωνικά και αν δεν έχεις τα ίδια «συμφέρωντα» πως: «Χαμός έγινε, της Που***...δεν με πήρε εμένα, του 'χα πει ότι αυτά που κάνεις...του τα είχα πει. Δεν θα μου έλεγε μένα γι' αυτό το πράγμα. Πήρε τους άλλους δύο και τους γαμ***σε τα πρέκια»
Ούτε ως αντίδικος λες στον κατηγορούμενοπως «Σας αφήσανε για απλό λόγο ότι δεν υπάρχουν στοιχεία» Ούτε πολύ περισσότερο πως «...ε τους άλλους ήτανε (κάνοντας την κίνηση κλήσης στο τηλέφωνο και τηλεφωνικής συνομιλίας)»
Παρακάτω γίνετε λόγος για μια δήλωση Ρουπακιώτη. Αυτή ήταν στον Σκάι και ο πρώην υπουργός δικαιοσύνης είπε: «Επιχειρήθηκε πολιτική διαχείριση σε δικαστικό πεδίο. Υπήρχε δραματική καθυστέρηση του πολιτικού συστήματος στην αντιμετώπιση της ΧΑ δεν είχε αξιολογήσει το πολιτικό σύστημα το μείζονα κίνδυνο της ΧΑ. Δεν είχε αξιολογήσει το εύρος και το βάθος ανάπτυξης του φαινομένου της ΧΑ. Εδώ υπάρχει δράση μαχαιροβγαλτών και δολοφόνων. Το πολιτικό σύστημα δεν επέδειξε πρωτοβουλία και θάρρος για να αναζητηθεί σύγκληση για τη ΧΑ. Δεν υπήρχε σύγκληση δυνάμεων» τόνισε.

Ο κ. Ρουπακιώτης αναφέρθηκε και στις εντεινόμενες διεθνείς πιέσεις για το θέμα της ακροδεξιάς οργάνωσης. «Αμερικανοεβραικές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη ΧΑ, σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό, σαφώς ο πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι» σημείωσε.

«Από 1η Ιανουαρίου 2014 αναλαμβάνουμε και την προεδρία της ΕΕ και υπήρχαν πιέσεις και από την Κομισιόν, οι επίτροποι Μούιζνιεκς και Μάλστρομ έλεγαν ούτε ενα νομοσχέδιο δεν καταθέτετε;» πρόσθεσε.

Ο πρώην υπουργός σημείωσε ότι είχαμε υποχρέωση απο το 2010 να καταθέσουμε αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και ότι από την 1η Ιανουαρίου 2014 θα πληρώνουμε ως χώρα πρόστιμο επειδή δεν κατατέθηκε.

«Το αίμα του άμοιρου του Πακιστανού πνίγηκε στη λησμονιά, αλλά αντιδρά η κοινωνία όταν σκοτώθηκε ένας Έλληνας. Βιάστηκε τώρα, όταν πνίγηκε απ’ όλα αυτά, και έπρεπε να δώσει μια απάντηση η κυβέρνηση».
Και να γυρίσουμε στον διάλογο Μπαλτάκου – Κασιδιάρη, όταν τις ανέφερε ο Κασιδιάρης ο Μπαλτάκος επιβεβαίωσε τα λεγόμενα Ρουπακιώτη. Είπε πως «Αυτό είναι σίγουρο, αφού το 'κανε την εβδομάδα που θα πήγαινε εκεί (στις ΗΠΑ)»
Αν όλα αυτά δεν δείχνουν μια αλλαγή στάσης της κυβέρνησης τι δείχνουν; Ο Μπαλτάκος με τα λόγια του μοιάζει να απολογείται στον Κασιδιάρη γιατί δεν τους προστατεύουν. Άρα ως τα τώρα τους προστάτευαν. Και δε μπορεί να τους προστάτευε ο Μπαλτάκος χωρίς να ξέρει τίποτε ο Σαμαράς γιατί δεν ήταν μια και δυο περιπτώσεις μόνο.
Και το «κερασάκι στη τούρτα», ήταν Η επίθεση που έκανε έξαλλος ο γιος Μπαλτάκος κατά Χρυσαυγιτών βουλευτών με κραυγές «... δώσατε τον πατέρα μου», δηλαδή έναν «δικό σας» και ο ίδιος ο Π. Μπαλτάκος εμφανίζεται σε συνεντεύξεις και δηλώσεις του ως αρχέγονος πολέμιος του «εβραιομπολσεβικισμού» και υπέρμαχος της θρησκείας και των ενστόλων.
Όλα αυτά φυσικά και τα ήξερε ο Σαμαράς μια που είχε κοντά του τον Μπαλτάκο πάνω από είκοσι χρόνια.
Να μη πω για τους Αθανασίου και Δένδια θα έπρεπε ήδη να έχουν κάνει μήνυση κατά Μπαλτάκου για συκοφαντία μια που πολλές φορές λέει πως έδινε εντολές σε δικαστικούς λειτουργούς. Κι αν, νομικός δεν είμαι δεν μπορούν λόγω του ότι το αποδεικτικό στοιχείο είναι προϊόν υποκλοπής, ας έκαναν μια δήλωση (όσο και να έχουμε εμπιστοσύνη στις δηλώσεις) πως «Α πα πα δεν κάνουμε εμείς τέτοια πράματα θα κάναμε μήνυση αλλά δεν μπορώ»
Έχει δίκιο λοιπόν, ο ΣΥΡΙΖΑ (και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες) που λένε πως για όλα ευθύνεται ο Σαμαράς και τον ζητούν να φύγει.




Πηγές: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου