Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Στη Δικαιοσύνη οι φάκέλοι για τα εξοπλιστικά

Μιλώντας στην Βουλή στο πλαίσιο της παρουσίασης των προγραμματικών δηλώσεων, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος αποκάλυψε ότι βρήκε στα υπουργικά συρτάρια έγγραφο που απέστειλε ο στρατιωτικός εισαγγελέας στον Άρειο Πάγο και αφορούν 20 «ύποπτες» συμβάσεις εξοπλισμών για τις οποίες – όπως είπε – έως σήμερα δεν έχει γίνει το παραμικρό.
Επισήμανε ότι ήδη έχει συγκροτηθεί Υπηρεσία Εσωτερικών Ελέγχων που θα ελέγχουν τα πάντα. «Τους είπα να μπουν στο γραφείο μου και να ελέγξουν τα πάντα. Αύριο θα πάνε στην γενική γραμματεία εξοπλισμών»
Aυτά κατα τις προγαμματικές δηλώσεις. Χθες (3/3) ένα σχεδόν μήνα μετά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σε συνέντευξή του στους κ.κ Κουσουλο και Βερύκιο στο ραδιόφωνο του Alpha (Όλη ησυνέντευξη του κ, Καμμένου) σίγουρα έκανε πολλούς να ανησυχήσουν αφου...
* * *
...τόνισε ότι «για τουλάχιστον δύο φακέλους είμαστε έτοιμοι να τους στείλουμε στη Δικαιοσύνη», δεσμευόμενος ότι «θα ανοίξουν όλες οι υποθέσεις».
Αναφερόμενος στα διακινούμενα σενάρια περί εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σημείωσε ότι «δεν θα βγούμε μόνοι μας από το ευρώ και να τους χαρίσουμε ότι έχουμε δώσει μέχρι στιγμής»..
ενώ όσον αφορά στις αφόρητες πιέσεις που ασκούνται στην νεόκοπη κυβέρνηση, τόνισε ότι «υπάρχουν μες το σύστημα κάποιοι που υπηρετούν τη λογική ότι είτε η Ελλάδα θα υποχωρήσει είτε θα τους ανατρέψουμε».
Να σημειώσω πως το βράδυ της Κυριακής υπήρξε συνάντηση του υπουργού Εθνικής Αμυνας κ. Καμμένου με τον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα



Πηγές - Αναδημοσίευση: newser.gr & eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου