Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 7 Μαΐου 2024

Ο καθρέφτης απειλή για την ταχύτητα του internet

«Πάρτε μια βαθιά ανάσα και τραβήξτε τις γωνίες του στόματός σας προς τα πάνω. Κρατήστε την αναπνοή σας και στη συνέχεια εκπνεύστε με χα, χα, χα,", εξηγεί η ειδικός στο “τηλέφωνο γέλιου” στο Βούνστορφ της Κάτω Σαξονίας. Η ειδικός είναι εκπαιδεύτρια στη γιόγκα του γέλιου. Το ζεστό γέλιο της είναι μεταδοτικό. Αν και στην αρχή είναι λίγο παράξενη αίσθηση, το να γελάει κανείς με έναν άγνωστο χωρίς λόγο, λειτουργεί.

Αλλά το συγκεκριμένο, δεν θα το σκεφτόσασταν ποτέ πως αποτελεί απειλή για την υποτονική ταχύτητα του internet μέσα στο σπίτι σας.

Ποιο είναι; Ο καθρέφτης σας.

• •

Ναι, καλά διαβάσατε… ορισμένοι μεγάλοι καθρέφτες τοίχου μπορούν να επηρεάσουν τη συνδεσιμότητα, καθώς ο καθρέφτης αποτελείται από ένα λεπτό στρώμα μετάλλου που μπορεί να προκαλέσει παρεμβολές στη θύρα των καλωδίων, αποκάλυψε η Virgin Media O2, έπειτα από δημοσκόπηση σε 2.000 άτομα που έδειξε ότι αν και πολλοί ξέρουμε πού πρέπει και πού δεν πρέπει να τοποθετούμε το ρούτερ μας, ωστόσο εξακολουθούμε να το βάζουμε στο λάθος σημείο

  • Bεβαιωθείτε ότι μπορείτε να βλέπετε το ρούτερ σας εκεί που το χρειάζεστε περισσότερο

Οι δύο στους πέντε (41%) είπαν ότι το βάζουν πίσω ή δίπλα από την τηλεόραση, ένα 12% είπε ότι το αφήνει στο πάτωμα και το 6% το βάζει κάτω από το κρεβάτι.

 

Το τεστ οπτικής επαφής

Μια άλλη χρήσιμη συμβουλή για να βελτιώσετε τη σύνδεσή σας είναι το τεστ οπτικής επαφής, σύμφωνα με τη Sun.

Αν μπορείτε, βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να βλέπετε το ρούτερ σας εκεί που το χρειάζεστε περισσότερο. Έτσι, εάν περνάτε τον περισσότερο χρόνο στο γραφείο σας, είναι καλύτερο να βρίσκεται εκεί.

Ο Gareth Lister, Διευθυντής Συνδεσιμότητας της Virgin Media O2, δήλωσε: «Η ευρυζωνικότητα αποτελεί βασικό μέρος της καθημερινής ζωής. Είτε εργάζεστε από το σπίτι, είτε κάνετε μια ηλεκτρονική αγορά, είτε παρακολουθείτε εκείνη τη σειρά που πρέπει να δείτε, η συνδεσιμότητα βρίσκεται στο επίκεντρο όλων αυτών. Ωστόσο, η συνειδητή τοποθέτηση του ρούτερ σας είναι κάτι που συχνά παραβλέπεται».

 

 

Αναδημοσίευση: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου