Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Καθάρισε την πλατεία Συντάγματος
τον δικαιολογεί τον μισθό του

Το περασμένο Σάββατο πρωί πρωί (κατά τις 4, αξημέρωτα δηλαδή) δημοτικοί υπάλληλοι του Δήμου Αθηναίων με 25 φορτηγά και 6 διημηρίες των ΜΑΤ καθάρισαν την πλατεία Συντάγματος αφού ξήλωσαν σκηνές και πανώ και την απέδωσαν πλέον καθαρή στους κατοίκους της Αθήνας και σε κάθε λογής τουρίστα.
Καθάρισε την πόλη ο κ. Καμίνης. Δεν βλέπει τι γίνετε σ’ όλο το κέντρο. Στην Ομόνοια, στον Αγιο Παντελεήμονα στην πλατεία Αττικής.
Εκεί που οι χώροι έχουν παραδοθεί στον κάθε κατατργμένο Άσιτη ή Αφρικανό ή και γιατί όχι τέως πολίτη του Ανατολικού μποκ.
Εκεί που γίνετε το παράνομο εμπόριο, η πορνεία (και παιδική) και η χρήση ναρκωτικών. Αυτά δεν τα βλέπει ο κ. Καμίνης; Οι σκηνές και τα πανώ του Συντάγματος των φταίγαν;
Δεν χρειάζονται καν κ Καμίνη έξι διημηρίες ΜΑΤ μόνο μία για να αρχίσει να συλαμβάνει παράνομου και οι υπόλιποι θα εξαφανιστούν σαν ποντίκια. Αρκεί να σας δόσουν την άδεια τα αφεντικά, που τους κάνατε τη χάρη να καθαρίσετε το Σύνταγμα, αφού πάρουν με τη σειρά τους άδεια από τα δικά τους αφεντικά.
Με άλλα λόγια χάρη στην κυβέρνηση έκανε ο κ. Καμίνης, αφουύ μαζί με τις σκηνές και τα πανώ μάζεψε και τη μικροφωνική με την οποία έκανα τις συνελεύσεις οι αγανακτισμένοι που είχαν παραμείνει. Γιατί μπορεί να είχαν παρεσφρήσει και άσχετοι αλλά ήταν ΚΑΙ αγανακτισμένοι.
Αξιος ο μισθός σας κ. Δήμαρχε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου