Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Σήμερα Παναθηναϊκός – Οτένσε
live από το conn-x tv

Σήμερα η ρεβάνς του αγώνα για πρόκριση στα προκριματικά του champions league μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Δανέζικης Οτένσε.
Περιμένουν οι φίλοι της «πράσινης ομάδας» την πρόκρισή του. Και καλά την περιμένουν μια που σώθηκε από την ήττα την περασμένη βδομάδα στην Δανία.
Σ’ έναν αγώνα που προηγήθηκε ο Παναθηναϊκός αλλά η Οτένσε έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες, κυρίως από λανθασμένες ενέργειες των ποδοσφαιριστών της (να μη πω ανικανότητα τους). Ισοφάρισαν όμως το γκολ του Λέτο στο 90’.
Έτσι ο Παναθηναϊκός ευνοείτε και από το 0 – 0. Η δυναμικότητα όμως της αντιπάλου οφείλει να νικήσει.
Τον αγώνα θα μεταδώσει live σε ώρα champions league (9:45) το conn-x tv.
Ο συγκεκριμένος συνδρομιτικός τηλεοπτικός σταθμός έδειξε και τον άτυχο ποδοσφαιρικό αγώνα Μακάμπι – Ολυμπιακός. Το αποτέλεσμα γνωστό. Ηττα του Ολυμπιακού με 1-0 και αποκλεισμός της ερυθρόλευκης ομάδας, που δρομολόγησε εξελίξεις (κακές όπως πιστεύω)
Έχω να σημειώσω πως εκείνη τη μέρα έδειξαν τη δύναμή τους οι οπαδοί της ομάδας και την τελευταία στιγμή την κρίσιμη αναμέτρηση την έδειξε και ο Σκάι. Παρένθεση φέτος την δείχνουν, τη δύναμη, ακόμη μια φορά οδηγόντας τις μεταδόσεις των αγώνων πρωταθλήματος από το Καραϊσκάκη ΕΚΤΟΣ NOVA.
Να δούμε σήμερα την δύναμη των «πράσινων οπαδών». Και μια πρόβλεψη. Το ότι μεταδίδει τον αγώνα το conn-x tv, με οδηγεί σε αποκλεισμό του Παναθηναϊκού.
Βέβαια ίσως να είναι και λόγω της επιθυμίας μου. Είδωμεν όμως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου