Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Κατερίνα Μουτσάτσου: «Ωδη στη χαμένη χαρά»



Η Κατερίνα Μουτσάτσου εξακολουθεί να προσπαθεί να αφυπνίσει τον κόσμο για το έγκλημα που γίνεται στην Ευρώπη. Ειναι το τρίτο βιντεάκι που κυκλοφορεί. Με το κάθε ένα μας κάνει, περιφανούς που είναι Ελλήνιδα. Αν και με στεναχωρεί το γεγονός πως βρίσκεται εκτός Ελλάδας (όπως χιλιάδες πια Ελληνες) με παρηγορεί πως αγννίζετε και δεν απογοητεύεται ότι κι αν ακούει από διάφορους εγχώριους παπαγάλους.
Εγώ έχω να πω πως είμαι απ’ αυτούς (την συντριπτική πλειοψηφία των συμπατριωτών μας) που όχι μόνο συμφωνεί αλλά θα την προέτρεπα να συνεχίσει.
Το πιο καλό και σπουδαίο βέβαια θα ήταν κάτι ανάλογο δεν ξέρω τι να κάνουν και άλλοι Ελληνες που βρίσκονται στην Αμερική.
* * *
Ίσως και σε συνεργασία και είναι σπουδαίοι καλλιτέχνες στο Λος Αντζελες
Δείτε το νέο πολιτικό βίντεο της Ελληνίδας ηθοποιού. Ύμνος στις ηθικές αξίες που διαβρώνει η κρίση. Ποιες οι λέξεις που παρέσυραν τα κύματα
Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζει η Ελληνίδα ηθοποιός, Κατερίνα Μουτσάτσου, την προσπάθειά της να υπερασπιστεί την εθνική αξιοπρέπεια εν μέσω οικονομικής κρίσης που πλήττει στο σύνολο της σχεδόν όλη την Ε.Ε.
Το νέο βίντεο που ανήρτησε το πρωί της Κυριακής από την Αμερική - όπου και ζει το τελευταίο διάστημα - έχει τον τίτλο "Ωδή στη χαμένη χαρά", παραφράζοντας τον τίτλο της 9ης Συμφωνίας του Μπετόβεν, "Ωδή στη Χαρά", η οποία έχει χρησιμοποιηθεί ως ύμνος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Υπό τη μουσική υπόκρουση της Ωδής και των κυμάτων, η Κατερίνα βρίσκεται σε μια παραλία και γράφει στην άμμο τις αξίες της Ένωσης και του Ευρωπαϊκού - Ελληνικού Πολιτισμού.
Λέξεις όπως Δημοκρατία, Αλληλεγγύη, Έθνη, Αξιοπρέπεια αλλά και Δουλειές, Κοινωνική Περίθαλψη, βλέπουμε να τις... σβήνει η θάλασσα.
Μόνο μια λέξη δεν μπορεί να σβηστεί, HELLENES (Έλληνες...).
".



Πηγή: http://totefteri.blogspot.gr/2012/07/hellenes.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου