Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Τί μου δείχνουν οι εξελίξεις
στους «Ανεξάρτητους Έλληνες»



Εδώ και πάνω από μία βδομάδα, έχουμε αποχωρήσεις από το κόμμα του κ. Καμμένου, τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» (ΑΝ.ΕΛ.). Αποχωρήσεις που στοίχησαν στο κόμμα δυο έδρες αφου ανεξαρτητοποιήθικαν οι κ.κ. Μαρκόπουλος και Κουράκος. Έφυγαν κι άλλα στελέχη των ΑΝ.ΕΛ όπως ο κ. Ζώης.
Το κοινό που έχουν οι αποχωρήσαντες βουλευτές, είναι ότι προέρχονται από το στρατόπεδο της ΝΔ, ενώ ο κ. Καμμένος διακηρύττει σ’ όλους τους τόνους πως δεν θέλει να δεσμεύεται με παλαιοκομματικές ταμπέλες. Και μάλλον είναι καλό αυτό για τους ΑΝ.ΕΛ.. μια που ο πολύς κόσμος τους θεωρούσαν ουρά της ΝΔ όπως και τη ΔΗ.ΜΑΡ. ουρά του ΠΑΣΟΚ.
Ενώ όλοι οι αποχωρήσαντες κατηγορούν για διάφορα πράγματα τον κ. Καμμένο, ας πούμε για συνομοσιολογία,  δυστυχώς συνεχώς οι εξελίξεις τον επιβεβαιώνουν όπως και τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η αλήθεια είναι πως είναι από τους πρώτους που, ενώ τους κοιτούσαμε με «μισό μάτι» ως γραφικούς μιλούσαν για την ΑΟΖ και πετρέλαια, τώρα μιλάνε ακόμη και όλοι οι πολιτικοί μας αλλά και η Doutzen bank. Αλλά και το ότι μπουν να κάνουν κατασχέσεις οι δανειστές μας, δυστυχώς βγήκε αληθινός, με την «πράξη νομοθετικού περιεχομένου» που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 240 της 13/12/12.

Αξιοσημείωτο είναι πως χθες ο νυν πρόεδρος της ΕΡΤ και πρωην εκδότης της «Παρασκευής + 13»,  Αιμίλιος Λιάτσος, υποχρεώθηκε ναζητήσει «συγγνώμη» για δημοσίευμα στην Εφημερίδα στις 27 Απριλίου.

Η εφημερίδα του Αιμίλιου Λιάτσου λοιπόν, δημοσίευσε τότε συνέντευξη του χουντικού προπαγανδιστή Γιώργου Γεωργαλά, στην οποία αναφερόταν σε συνομιλία του με τον Πάνο Καμμένο αλλά και σε παρέμβαση της συζύγου του. Η υπόθεση αφορούσε στη συγγραφή βιβλίου για την «17η Νοέμβρη», υπόθεση παλαιά και... πολύπλοκη.
Το απόσπασμα το οποίο αναφέρεται στην σύζυγο του Πάνου Καμμμένου είναι το εξής: «Την επόμενη μέρα στις 8 Απριλίου μου τηλεφώνησε ο κύριος Καμμένος αργά την νύχτα και μου έδωσε την δεύτερη γυναίκα του την Ελένη, με σκοπό να την πείσω να τον αφήσει να ασχοληθεί με την πολιτική. Η σύζυγός του είχε αντιρρήσεις. Εγώ είχα πείσει και την οικογένειά του να τον αφήσουν να ασχοληθεί με την πολιτική. Πράγματι μίλησα μαζί της στο τηλέφωνο. Την άλλη μέρα στις 10 Ιουνίου με πήρε τηλέφωνο ο Καμμένος να με ευχαριστήσει διότι πείστηκε η Ελένη και έπαψε να έχει αντιρρήσεις. Από εκεί και πέρα εξαφανίστηκε, δεν έστειλε άλλα χρήματα, δεν απαντούσε...».
Τη είδηση αυτή ως τώρα δεν την είδα πουθενά, διόλου απίθανο να «παίξει» κάπου.
Πάντως θα μου φαινόταν παράξενο αν ο κ. Καμμένος, μ’ αυτά που λέει, δεν έβρισκε αντιδράσεις (όπως οι αποχωρήσεις) απ’ το κόμμα του και το ότι χτυπάει το πολιτικό κατστημένο του στοιχίζει τον, μερικό είναι αλήθεια, αποκλεισμό του από τα ΜΜΕ και μερικά δημοσιεύματα σαν αυτό του κ. Λάτσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου