Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Η γκάφα του Άρη Πορτοσάλτε που ξεχάστηκε

Σαν τώρα θυμάμαι το μεσημέρι της 23ης Ιουλίου. Υπήρχε η πυρκαγιά στην Κινέτα. Το twitter είχε ήδη μπει στη ζωή μου, οπότε παρακολοθούσα τις εξελίξεις ΚΑΙ σ’ αυτό.

Κάποια στιγμή είδα να γεμίζει το timeline μου με σχόλια σαν κι αυτά που βρίσκονται κάτω από την ανάρτηση του χρήστη AnemosNaftilos. (δείτε εδώ και το σχόλιο στο twitter και τις αναρτήσεις κάτω από αυτό)

Τι είχε συμβεί; Δείτε κι ακούστε :

• • •

Ποια η απίστευτη γκάφα του Άρη Πορτοσάλτε με τη φωτιά στην Κινέτα;

Ένα κάποιο προβληματάκι στις γνώσεις του περί γεωγραφίας φαίνεται ότι έχει ο Άρης Πορτοσάλτε, όπως φάνηκε από ερώτηση – γκάφα που έκανε στον αέρα.

Την ώρα που η καταστροφική πυρκαγιά καίει σε έξι τουλάχιστον μέτωπα στην Κινέτα στον αέρα του ΣΚΑΪ ο δημοσιογράφος του σταθμού ρώτησε έντρομος τον αντιδήμαρχο Μεγαρέων που βρισκόταν εκείνη την ώρα στον αέρα και ενημέρωνε για την κατάσταση: Εάν φυσήξει δυτικά υπάρχει κίνδυνος να πάει πίσω από την Πάρνηθα; (Δείτε το video)

«Τι σχέση έχει η Πάρνηθα με εδώ;», πήρε την αποστομωτική απάντηση από τον κ. Φυλακτό

Όπως φαίνεται και από τον χάρτη, για να απειλήσει φωτιά στην Κινέτα την Πάρνηθα, θα πρέπει να καεί το μισό λεκανοπέδιο Αττικής.

Αλλά αυτά είναι μάλλον «ψιλά γράμματα» για έναν εκπρόσωπο της true αριστείας, που δεν κολλάει σε στενά γεωγραφικά όρια…

Σημειώνω πως η φωτογραφία είναι από την ανάρτηση του χρήστη AnemosNaftilos που αναφέρω. Απλά πρόσθεσα με κόκκινο πού περίπου είναι το Μάτι που έγιναν τα τραγικά γεγονότα που ξεκίνησαν το απόγευμα της Δευτέρας 23 Ιουλίου 2018.

Τέλος, προς αποφυγή παρεξήγησης, απλά θυμίζω το γεγονός που ξεχάστηκε εκείνη την τραγική μέρα (και λόγω αυτής της συμπτώσεως σημείωσα και που είναι το Μάτι)

 

 

Αναδημοσίευση: fimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου