Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Ανάμεσα ας δυο εκλογικές μάχες

Η εβδομάδα που διανύουμε είναι αυτή ανάμεσα στις δυο εκλογικές αναμετρήσεις. Σ’ όλο το νομό Λάρισας έχουμε δεύτερη Κυριακή. Οπως και σχεδόν σ’ όλη την Ελλάδα εκτός 2 περιφέρειες που «πρασίνισαν»¨και μερικούς δήμους.
Η είδηση είναι η άνοδος των συνδυασμών του ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Και σίγουρα πολλοί θα αναρωτιούνται αν είναι μόνιμη αυτή η άνοδος ή περιστασιακή. Θα είναι μόνιμη πιστεύω μια που το 1,8% που πήραν πανελλαδικά έγινε με λίγα μέσα. Κι ευτυχώς που κάποιοι εργάζονται σε εφημερίδες κι έχουν κάποια φωνή.
Σίγουρα από τον κόσμο που προτίμησε να απέχει πολλοί δεν τους έμαθαν, λογικό αφού είναι αποκλεισμένοι από MEGAλα τηλεοπτικά δίκτυα. Αν τους ξέραν η αποχή θα ήταν λιγότερη. Έτσι και οι μεγάλοι συνδυασμοί θα έπαιρναν μικρότερο ποσοστό και οι συνδυασμοί του ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα έπαιρναν πιο πολλά.
Φυσικά αν το ποσοστό ήταν κοντά στο 5% θα ήταν παροδικό. Τώρα με την δυναμική το 1,8% θα αναδκαστούν και οι «δημοκρατικές εφημερίδες» να τους δουν όπως και τα MEGAλα τηλεοπτικά μέσα. Αν και τα σοβαρά όπως η ΝΕΤ τους είχαν, αν και σε άλλο στούντιο ή όπως ο Σκάι μετέδωσαν το αξιοσημείωτο αυτό γεγονός.

1 σχόλιο:

  1. να σημειώσουμε ότι ο επικεφαλής Φάνης Γενηκομσίου ειναι με επίδομα ανεργίας ,απολυμένος .Ενας άνεργος υποψήφιος περιφερειαρχης από τις δυνάμεις της αντικαπιταλιστικής αριστερας γύρω από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ (αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία),αποτελεί μοναδικό παράδειγμα σε επίπεδο υποψηφίων ,ομως ειναι ενας από τους 1000000 ανεργους που εχουμε στην Ελλάδα.
    Οι ανεργοι σιγουρα στην Θεσσαλία ειναι πανω από τις 7500 που τον ψηφισαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή