Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Διαλύουν και την Ελληνική γλώσσα


Είναι η δεύτερη φορά που παραδίνοντας η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ την εξουσία παραδίνει ένα «μπαχαλο» στα βιβλία που διδάσκονται στα σχολεία. Θα μου πείτε εδώ κατέστρεψαν όλη την χώρα στα βιβλία μένεις εσύ;
Ναι είναι ο δεύτερος πυλώνας που στηρίζεται η πατρίδα μας. (Στην οικονομία, στην παιδεία μαζί με την υγεία και την άμυνα ) είναι οι βάσεις για μένα για την επιβίωση του Ελληνικού κράτους.
Έτσι το 2004 κατηγορούσαμε τον κ. Ευθυμίου, όχι άδικα, που υπό την υπουργεία του υπήρξε το βιβλίο της κ. Ρεπούση που μιλούσε για τον «συνωστισμό της Σμύρνης» και άλλα φαιδρά. Βέβαια τώρα η κ. Ρεπούση είναι βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και προτάθηκε από τον κ. Κουβέλη να γίνει υπουργός Παιδειας!!!
Αλλά γιατί όχι, αν δούμε το μπάχαλο που παρέδωσε η κ. Διαμαντοπούλου.
Και δε μιλάω για την κατάργηση του ΟΕΔΒ. Πως δεν είχε υπογράψει το κονδύλι για την έκδοση των βιβλίων, με αποτέλεσμα αυτά να αργήσουν και να βγει η χρονιά με φωτοτυπίες, κερδίζοντας άξια τον τίτλο της υπουργού φωτοτυπία.
Είναι κι ότι προσπαθούν να διαλύσουν την Γλώσσα μας. Να η επιχείρηση που γίνεται ΤΩΡΑ (ας αναχαιτιστεί ξανά)
* * *
 Με μεγάλη έκπληξη διαπίστώσα πως πρόσφατα (Νοέμβριος 2011) διανεμήθηκε προς διδασκαλία, στα δημοτικά σχολεία της χώρας μας ένα καινούργιο βιβλίο γραμματικής, για την Ε΄ και ΣΤ΄ τάξη, αντικαθιστώντας την μέχρι τώρα ισχύουσα γραμματική του Μανώλη Τριανταφυλλίδη, η οποία εδιδάσκετο πλέον των 30 χρόνων.
Σύμφωνα με την καινούργια γραμματική που... συντάχθηκε από τους: κ. Ειρήνη Φιλιππάκη – Warburton, κ. Μιχάλη Γεωργιαφέντη, κ. Γεώργιο Κοτζόγλου και την κ. Μαργαρίτα Λουκά και εκδόθηκε από τον Οργανισμό Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων, με την ευθύνη του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, ανακαλύπτουμε πως:

τα φωνήεντα της Ελληνικής Γλώσσας είναι 5 (πέντε)!!!

Τα: α, ε, ι, ο, και το ου. Καθώς και ότι τα φωνήεντα η, υ, ω έχουν καταργηθεί!!!

Και τα σύμφωνα από 17, έμειναν μόνον τα 15!!! Τα ξ και ψ δεν υπάρχουν πλέον!!!

Σημειωτέον, πως στα φωνήεντα συγκαταλέγεται και ο δίφθογγος «ου», καθώς και στα σύμφωνα συμπεριλαμβάνονται τα δίψηφα σύμφωνα ντ, μπ, γκ!. 



 
Πηγή: http://www.paranormap.net/article/5092

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου