Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Οι εφημερίδες του Δ.Ο.Λ. ήταν συνεργάτες των Ναζί



Το παρακάτω κείμενο εξηγεί γιατί ΔΕ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΩ που δε θα βρίσκω στα περίπτερα «Τα Νέα» και το «Βήμα».

Βέβαια όπως το έχω ξαναγράψει θα στεναχωρηθώ για τους τεχνικούς τύπου και τους υπάλληλους γραφείου που εργάζονται στον ΔΟΛ. Μια που τα σκουλήκια θα επιβιώσουν. Τα σκ@@@ και οι φελλοί ως γνωστόν επιπλέουν .
* * *
Τα ίδια τομάρια, με άλλο περιτύλιγμα. Οι «προοδευτικοί». Οι «ανθρωπιστές». Οι «αντιστασιακοί» που μάλιστα έχουν κατοχυρώσει και τον τίτλο του «αντιφασισμού» (μαζί βέβαια με το ναζιστικό παρακράτος που τους συνοδεύει). Οι φίλοι του Χριστοφοράκου, εγγυητές κάθε εχθρού της πατρίδας, του συνόλου, του λαού.
Εχθροί της δημοκρατίας που ότι αντιτίθεται στο παρακράτος τους, προσπαθούν να το απαξιώσουν, ακόμα και αν είναι το συμβούλιο της επικρατείας! Είναι οι ίδιοι που προσπαθούν να προκαταβάλλουν ακόμα και τις ενέργειες της βουλής, απαξιώνοντας το πόρισμα για τη Siemens, το οποίο ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ! Όπως άλλωστε και το μνημόνιο…
Οι συνεργάτες των ναζί που κατάφεραν να επιβιώσουν (όπως όλα τα σκουλήκια), προσκολλημένοι σε κάθε απάνθρωπη εξουσία την οποία στήριζαν και εξασφάλιζαν την μακροβιότητα της. Θαυμάστε τους:
Για του λόγου το αληθές:
«ΤΑ ΝΕΑ» εκδόθηκαν για πρώτη φορά το 1931 με τον τίτλο «ΑΘΗΝΑΪΚΑ ΝΕΑ» ως ημερήσια απογευματινή εφημερίδα. Το 1945 η εφημερίδα μετονομάστηκε «ΤΑ ΝΕΑ» και εξακολουθεί να κυκλοφορεί αδιάλειπτα ως ημερήσια απογευματινή έως και σήμερα. (πηγή ΔΟΛ).
Γιατί μετονομάστηκαν δεν μας το λένε βέβαια:
Όπως λέει στην ιστοσελίδα της η ακροδεξιά εφημερίδα «στόχος»

  • Έτσι κυκλοφορεί σήμερα η "ναυαρχίδα" του ΔΟΛ. Του συγκροτήματος που οι δυό εφημερίδες του αναγκάστηκαν μετά από την κατοχή να αλλάξουν όνομα μετά από καταδικαστική απόφαση Δικαστηρίων για τους δοσίλογους. Πριν και κατά την διάρκεια της Κατοχής κυκλοφορούσαν με τα ονόματα "Αθηναϊκά Νέα" και "Ελεύθερο Βήμα". Για να κυκλοφορήσουν όμως ξανά μετά την δικαστική απαγόρευση άλλαξαν τα ονόματα τους σε "Νέα" και "Βήμα" σκέτο, όπως ακριβώς κυκλοφορούν και σήμερα. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΡΕΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ"
    Πάντα με τις δυνάμεις κατοχής τα παιδιά του συγκροτήματος έχουν αναπτύξει μιά παράδοση που δεν σπάει. Μεταμορφώνονται σαν τους χαμαιλέοντες και κυκλοφορούν κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Ακόμη και κατά την διάρκεια της 21ης Απριλίου δεν έχασαν ούτε μιά μέρα...
    Σήμερα λοιπόν κυκλοφορούν με αυτό το απίστευτο πρωτοσέλιδο
    (σημ. Garfield: 2/2/11) που απλά επιβεβαιώνει την ιστορική τους διαδρομή... Ξεφτιλισμένοι από την κορυφή εως τα νύχια...

Για να μπορέσουν να επανακυκλοφορήσουν μετά τις δίκες των δοσίλογων! Που βέβαια δεν ακούμπησαν κανέναν.


Αναδημοσίευση: olympia.gr και stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου