Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

Επιχειρηματική απόβαση του Ατζούν Ιλιτζαλί στον Βόλο

Ο γνωστός Τούρκος παραγωγός και επιχειρηματίας, Ατζούν Ιλιτζαλί, επισκέφθηκε τον Βόλο και συζήτησε με τον δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο για πιθανές επενδύσεις στην περιοχή της Μαγνησίας. Ο Ατζούν  (Σημείωση Garfield: Τώρα γιατί σε όλα τα ελληνικα ΜΜΕ ο Τούρκος επιχειρηματίας Ατζούν Ιλιτζαλί αναφέρεται με το μικρό του όνομα δεν μπορώ να το καταλάβω) έψαχνε που εδώ και καιρό ομάδα να επενδύσει στη Super League. Η ομάδα που φερόταν να προσπαθούσε να πάρει ήταν ο Ατρόμητος. Ωστόσο τελικά το deal «κλείδωσε» αλλού, παρότι με τους Περιστεριώτες και τον Γιώργο Σπανό οι επαφές ήταν υπαρκτές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SportJournal, ο Τούρκος επιχειρηματίας έδωσε τα χέρια με τον Αχιλλέα Μπέο για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος!

• •

Ο κ Ιλιτζαλί δεν αγοράζει τυχαία τον Βόλο. Αυτό που επιδιώκει ουσιαστικά ο ίδιος, είναι η άμεση σύνδεση του ελληνικού κλαμπ με την Χαλ, της οποίας επίσης είναι ιδιοκτήτης στην Αγγλία! Ο 54χρονος παραγωγός και επιχειρηματίας προσδοκά να καταστήσει τον Βόλο ένα σύλλογο ανάδειξης ταλέντων, που θα περνούν από το Πανθεσσαλικό πριν κάνουν το μεγάλα άλμα για την Χαλ. Ταυτόχρονα, όσοι δεν υπολογίζονται από την αγγλική ομάδα στην Championship, θα παίρνουν το δρόμο για τον ΝΠΣ Βόλο και την Super League. Με άλλα λόγια, ανάμεσα σε Χαλ και Βόλο θα εφαρμοστεί ένα μοντέλο ανάλογο του Νότιγχαμ Φόρεστ-Ολυμπιακός!

Πάμε τώρα στο δεύτερο κομμάτι της επένδυσης. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί ενδιαφέρεται να τρέξει μία συνολικά γιγαντιαία επένδυση σε όλη την πόλη. Ειδικότερα, αποκλειστικές πληροφορίες του SportJournal αναφέρουν, ότι ο Τούρκος μεγαλοεπιχειρηματίας θα δρομολογήσει ένα τεράστιο project στο Πεδίον του Άρεως στον Βόλο, όπου μεταξύ άλλων προβλέπεται η κατασκευή μαρίνας και πολυτελών ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων! Καταλαβαίνετε, λοιπόν, πως η κάθοδος του Ιλιτζαλί στον Βόλο υπηρετεί ένα γενικότερο πλάνο ανάτασης της πόλης, γεγονός που πιθανότατα εξηγεί και γιατί ο Δήμαρχος (μέσα σ’ όλα) Αχιλλέας Μπέος, καταλήγει στο να του πει το μεγάλο «ναι».


 

Αναδημοσίευση: sportjournal.gr και δεύτερη σελίδα του sportjournal.gr

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου