Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Δε βλέπω να γίνονται τον Μάη εκλογές


Είναι το θέμα των  ημερών αυτές τις μέρες. Ένα θέμα που έρχεται και ξανάρχεται στην επικαιρότητα από τότε που έγινε η κυβέρνηση των ανδρείκελων των δανειστών μας και των τραπεζιτών.Στην αρχή είπαν για εκλογές στις 26 του Φλεβάρη.
Αφού ψήφισαν το μνημόνιο-2 ότι πρέπει να κάνουν και το «κούρεμα» του χρέους που συνοδεύετε με βαθύ κούρεμα των δικαιωμάτων μας (πολύ βαθύ ως τους ώμους). Ετσι ψάχναν ημερομηνίες γύρω στο τέλος του Μάρτη. Μία Κυριακή ήταν εθνική γιορτή (στις 25) την άλλη είναι η «γιορτή της ψευτιάς» την 1η του Απρίλη. Την μέρα που γιορτάζουν οι πολιτικοί για πολλούς.
Μετά χθες (8 του Απρίλη) ήταν του Λαζάρου. Την επόμενη,15, το ορθόδοξο Πάσχα και μετά του Θωμά.
Αποφάσισαν αρχές του Μάη 6 ή 13. Και μείναμε εδώ. Περιμένουμε αύριο την προκήρυξη των εκλογών. Για μένα ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΤΕ.
Και γιατί; Γιατί σίγουρα ξέρουν πως στην μεταπολεμική ιστορία την Ελλάδας δυο φορές προκηρύχθηκαν για τις 12 Μαΐου 1958,όπου η ΕΔΑ πήρε 24,42%, και ότι οι εκλογές της 28 Μαΐου 1967 ματαιώθηκαν από τα τανκς στις 21 Απριλίου.
Ε κάποιος θα το δει και οι εκλογές θα προκηρυχθούν, πιστεύω, στις 3 Ιουνίου (αν θέλουν να κάνουν εκλογές που οι συγκυβερνώντας δε θέλουν) που είναι μακριά από την επικίνδυνη, για την εξουσία, ημερομηνία την 1ης του Μάη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου