Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012

ΜΠΡΑΒΟ Κατερίνα


Έγινε χαμός στα μέσα κοινωνικής δικτυώσεις μ’ ένα Βιντεάκι που κυκλοφόρησε η ηθοποιός Κατερίνα Μουτσάτσου κι ανέβα σε στο διαδίκτυο  πριν τρεις μέρες.
Η γλυκιά Κατερίνα λέει στα αγγικά:
Γεια,
Δεν είμαι ούτε δημόσιος υπάλληλος, ούτε κλέφτρα. Δεν πίνω ούζο, σπάω πιάτα ή λέω «Όπα» στην καθημερινότητα μου. Δεν ξέρω τον Γιώργο, το Γιάννη ή το Νίκο από την Ελλάδα να και είμαι σίγουρη πως είναι πολύ καλοί.
Η χώρα μου είναι δημοκρατική, εξάλλου αυτή εμπνεύστηκε τη δημοκρατία. Μιλάω ελληνικά και άλλες πέντε γλώσσες. Οι περισσότεροι στη χώρα μου μιλούν πολλές ξένες γλώσσες. Θα μπορούσα να «ράψω» τη σημαία της χώρας μου στην τσάντα μου αλλά η κληρονομιά της χώρας μου δεν έχει γεωγραφικά όρια. Δημιούργησε τη Δύση.
Πιστεύω στον ελληνισμό…Όλος ο κόσμος εμπνεύστηκε από τα ιδανικά του. Και αν οφείλω σε κάποιους χρήματα σήμερα – και δεν είμαι η μόνη που οφείλει – είναι επειδή εγώ εμπνεύστηκα την ιδέα της ελεύθερης αγοράς. Και αν με κρίνεις σήμερα είναι επειδή εγώ εμπνεύστηκα την ιδέα της κριτικής.
Πιστεύω στην ελευθερία και αν χρειαστεί θα διαδηλώσω. Πιστεύω στην απόλαυση της ζωής. Έχω το δικαίωμα να το κάνω. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό.
Μπορώ να κολυμπήσω στις θάλασσες πάνω από 6000 νησιών. Η χώρα μου έχει εξαιρετική ομορφιά και παράδοση. Και η οικογένεια μου είναι ένας ιερός θεσμός.
Με λέτε Greek αλλά είναι Ελληνίδα. ΌΧΙ Greek, ΕΛΛΗΝΙΔΑ.
Το όνομα μου είναι Κατερίνα… Και είμαι Ελληνίδα.
Οι αντιδράσεις στο δίκτυο είναι πολλές. Θετικές και αρνητικές.
Μία αρνητική (που μάζεψε πολλά σχόλια θετικά και αρνητικά) είναι στο facebook του κ. Λοβέρδου.
Έγραψε λοιπόν: 
Απο το πρωί ακούω για ένα βιντεακι της ηθοποιού Κ. Μουτσατσου που διακηρύσσει ότι είναι Ελληνίδα. Γιατί αγανακτήσε; Μα η απάντηση είναι απλή. Γιατί ήταν πανελληνίως άγνωστη η ξεχασμένη κι έστω για σήμερα ασχολούμαστε και πάλι μαζί της.
Θα του απαντήσω εγώ ελπίζοντας πως δεν τα γράφει επειδή τα πιστεύει αυτά που γράφει αλλά επειδή ήθελε να προκαλέσει τη συζήτηση που προκάλεσε. Αλλά θα απαντήσω σ’ όλα όσα γράφει σα να τα γράφει .
Δεν είναι πανελληνίως άγνωστη. Εχει παίξει στη τηλεόραση και σε ταινίες. Και ποιότητας όπως «Τον χαμένο Παράδεισο» του Θανάση Αντωνίου και εμπορικές όπως το The Hangover στις ΗΠΑ. Έχει αξιόλογη καριέρα στην γείτονα Τουρκία στην Τλεόραση.
Κάνει ότι μπορεί υπέρ της Ελλάδας κι όχι σαν την μεγάλη για μερικούς (όχι για μένα) κ. Μούσχουρη που μας βρίζει στη Γερμανία ενώ τόσο ο τέως πρωθυπουργός μας George Papandreou μιλούσε για διεφθαρμένο κράτος  και ο κ. Παπακωνσταντίνου για Τιτανικό.
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ. Εσύ εισαι πραματική Ελληνίδα


Πηγή: http://www.tsantiri.gr/koinonia-kinimata/sigklonistiko-vinteo-me-lene-katerina-ke-ime-ellinida.html