Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Οι άλλοι τρεις μας οδηγούν
σε εκλογές και όχι ο κ. Τσίπρας

Έγραψα την περασμένη Δευτέρα αμέσως μετά τις εκλογές για τις ευχαριστίες που πρέπει να δώσει η κ. Μέρκελ στον κ. Κουβέλη για την προεκλογική μη συνεργασία της ΔΗΜΑΡ με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτό το Σαββατοκύριακο θα αναφερθώ στον κ. Τσίπρα και τις ευχαριστίες που πρέπει να δώσει στους κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλο αλλά πρωτίστως στον κ, Κουβέλη πάλι και ειδικά στον κ. Φώτη να τις συνοδεύσει με μία ανθοδέσμη. (Στον κ. Καμμένο δεν αναφέρομαι γιατί δεν το παίζουν. Όπως δεν παίζουν και τον κ. Μιχαλολιάκο για άλλου λόγο άσχετα αν η δυο πρώην μεγάλοι έκαναν ότι μπορούσαν να τον φτάσουν στο 8%)
Και εξηγούμε.
Αφού και οι τρεις μαζί έχουν 168 έδρες (108+41+19) και λένε πως τα έχουν βρει γιατί δεν κάνουν κυβέρνηση; Λένε οι ο τώρα συγκιβερνώντες αν δεν συμμετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα υπάρχει πλειοψηφία στον λαό. Μα πότε υπήρχε πλειοψηφία και στο λαό εκτός από τη Βουλή (αν εξαιρέσουμε τη διετία ‘89-’90 και το 1974); ΠΟΤΕ.
Λέει ο κ Κουβέλης δε θα δώσουμε αριστερό άλλοθι σε κυβέρνηση μηνμονίου. Μα κ Κουβέλη λέτε πως συμφωνήσατε κατά του μνημονίου. Αν κάνουν κάτι άλλο τι σας πειράζει να αποσύρετε αμέσως την στήριξη από την κυβέρνηση καταγγέλωντας τους άλλους δυο για αθέτηση των συμφωνημένων; Απλά φοβάται πως στις επόμενες εκλογές θα έχει την τύχη του ΛΑΟΣ. Κάντε την κίνηση κ. Κουβέλη θα είστε κερδισμένοι έτσι κι αλλιώς,
Αν προσχωρήσουν αντιμνημονιακά θα έχετε κέρδος γιατί χάρη σε σας θα γυρίσουν στον ορθό και πατριωτικό δρόμο. Και αν δεν το κάμουν και ρίξετε την κυβέρνηση τα ΠΡΩΗΝ μεγάλα κόμματα θα έχουν κι άλλη μεγάλη πτώση στις εκλογές που θα προκαλέσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου