Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012

Άγρια μπινελίκια στον Κοκό


Η είδηση έσκασε το Σάββατο. Δεν την είδα όμως ως σήμερα σε κανένα πρωτοσέλιδο. Αν και είναι αλήθεια πως δεν πολυπαρακολούθησα τηλεόραση. Πάντως καλό είναι να δούμε κι αυτή την αποδοκιμασία όπως και αυτές των Ελλήνων πολιτικών. Κι αυτό για να βλέπουμε πως δεν πρέπει να παίρνει θάρρος με τις παλιότερες επιδοκιμασίες. * * * *
Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη τις προηγούμενες μέρες αλλά δεν είδε το φως της δημοσιότητας. Όλα έγιναν την Τετάρτη στη συμβολή των οδών Ζωοδόχου Πηγής και Σόλωνος, στις 13:15.
Ανύποπτοι πολίτες πίνουν τον καφέ τους στη γωνιακή καφετέρια, όταν… ξαφνικά βλέπουν τον Γλύξμπουργκνα βγαίνει από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας συνοδευόμενος από δυο σωματοφύλακες.
Με έκπληξη τον βλέπουν να κατευθύνεται προς το μέρος τους, όπως αναφέρει το ksipnistere.blogspot.gr. Πλησιάζει στην καφετέρια και αρχίζει τις δημόσιες σχέσεις ρωτώντας τον κόσμο τι κάνει, πως…..βλέπει την κατάσταση κλπ.
Τότε, εξαγριωμένοι οι θαμώνες άρχισαν να τον .. αποδοκιμάζουν, να τον ρωτούν τι δουλειά είχε εκεί και να του ζητούν να φύγει.
Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς πήγαν προς την κουζίνα αναζητώντας γιαούρτια και ντομάτες.
Τους είπε σε έντονο ύφος πως δεν πρόκειται να φύγει και προς στιγμήν απειλήθηκε σοβαρό επεισόδιο.
«Τι ζητάς εδώ; Να φύγεις, να πας στην πατρίδα σου την Βαυαρία», του είπαν κάποιοι για να πάρουν την απάντηση: «γιατί εσείς έχετε πατρίδα; Είναι πατρίδα σας η Ελλάδα;».
Τα αίματα άναψαν και πάλι με αποτέλεσμα κάποιοι από τους πολίτες να τον κράξουν άγρια,αποκαλώντας τον:
«Μπάσταρδο και μούλικο της Φρειδερίκης». Ο τέως τούς απείλησε με μηνύσεις και το επεισόδιο θα έπαιρνε εκ νέου διαστάσεις εάν ένα πολυτελές αυτοκίνητο με ξενικές πινακίδες δεν παραλάμβανε άρον – άρον τον ίδιο και τη συνοδεία του


Πηγή: http://taxalia.blogspot.com/2012/06/blog-post_21.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FnJOIs+%28TaXalia%3A+Macedonia%27s+Nr.1+blog%29