Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Να το ξαναζητήσει το cd από
την κ. Λανκάρντ ο κ. Στουρναρας



Στις τελευταίες λιστομαχίες μια από τις λίστες «που έπεσαν στο τραπέζι» ήταν και μια με 1991 Έλληνες καταθέτες της Ελβετίας.
Πρόκειται για μια λίστα που έδωσε η κ. Λανκάρντ που ήταν τότε υπουργός Οικονομικών στον τότε Έλληνα υπουργό Οικονομικών, κ. Παπακωνσταντίνου  με καταθέτες της Ελβετίας σε cd.
Το έδωσε επέλεξε είκοσι ονόματα (λέει τα πρώτα) στον κ. Καπελέρη αυτός στον κ. Διώτη. Αυτός αποφάνθηκε πως δεν είναι αξιοποιήσιμη η λίστα. Όταν τον έφυγε από το υπουργείο ο giwrgos και μπήκε στη θέση του ο κ. Βενιζέλος του έδωσε και το cd.
O κ. Βενιζέλος σε ερωτήσεις του κ. Τσίπρα το αρνιόταν.
Πρόσφατα ο κ. Στουρνάρας είπε πως διάβασε στις εφημερίδες για την ύπαρξη του cd και πως θα το ξαναζητήσει από την κ. Λανγκάρντ. Ξαφνικά ο κ Βενιζέλος βρήκε χθες το πρωί (μάλλον το θυμήθηκε) πως τα αρχεία του τα είχε αντιγράψει σε «φλασάκι» και το είχε πάνω στο γραφείο του και το έδωσε στον κ. Σαμαρά που το έδωσε αρμοδίως.
Από ανάλογες λίστες χώρες της ΕΕ  βγάλαν κάποια εκατομμύρια (ή και δισ.). Εμείς όχι. Κι εμείς τίποτε. Τώρα είναι αργά τα πουλάκια λογικά πέταξαν.
Πάντως ο κ. Στουρνάρας θα πρέπει να ζητήσει όπως είπε το cd και πάλι από τη κ. Λανκαρντ. Γιατί δεν δόθηκε το πρωτότυπο και δεν ξέρουμε τι στοιχεία αφερέθηκαν. Μια που στο «φλασάκι» γράφεις και σβήνεις ανα πάσα στιγμή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου