Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Οι στενές σχέσεις της Ν.Δ με τη Χρυσή Αυγή



Είναι γνωστό πως η «Χρυσή Αυγή», που είναι συνέχεια και από τα σπλάχνα της ΕΠΕΝ, έχει συγγενικούς δεσμούς με τη ΝΔ. Αναδημοσιεύω ενδιαφέρουσα ανάρτηση του blog planet-greece.
* * *
Μπορεί ο Αντώνης Σαμαράς, από τον πρωθυπουργικό θώκο να έχει εξαγγείλει τον πόλεμο κάθαρσης της κοινωνίας από την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, μπορεί να έχει ήδη προμηνύσει ότι έρχεται και η σειρά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όμως θα πρέπει να ψάξει βαθιά και μέσα στο κόμμα του...

 Ένα φάντασμα από το παρελθόν, αυτό του ΟΝΝΕΔίτη Καλαμπόκα που δολοφόνησε τον καθηγητή Νίκο Τεμπονέρα, σε μία εποχή καταλήψεων, τότε που ο νεαρός Αλέξης Τσίπρας βρισκόταν κλειδωμένος μες στο σχολείο του, έρχεται να στοιχειώσει ακόμη και σήμερα τη Νέα Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με το έγγραφο που εντόπισε στο αρχείο του ειδικός συνεργάτης του planet-greece, το οποίο χρονολογείται περίπου 2 χρόνια μετά την δολοφονία Τεμπονέρα, βλέπετε ότι παρά το γεγονός ότι οι Αρχές τον είχαν ήδη χαρακτηρίσει ως δολοφόνο, οι... συναγωνιστές του ΟΝΝΕΔίτες όχι μόνο τον τιμούσαν, αλλά οργάνωναν και εκδηλώσεις συμπαράστασης με τον δικηγόρο του.

Η μεγάλη αποκάλυψη, όμως, είναι το ίδιο το όνομα του δικηγόρου του Καλαμπόκα. Είναι ο νυν βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Μιχάλης Αρβανιτης! Ναι, αυτός ο ηλικιωμένος κύριος που αρνείται το ολοκαύτωμα των Εβραίων και που πετάει την γυναίκα του από το κρεβάτι για να κοιμάται με το όπλο του, το οποίο του αρέσει να... το χαϊδεύει! (Πάτησε πάνω στο έγγραφο να το διαβάσετε)

Ποιος ήταν ο Καλαμπόκας

Ο Γιάννης Καλαμπόκας, όντας πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, στις 8 Γενάρη του 1991 επέδραμε μαζί με γνωστούς κρανοφόρους τραμπούκους στο συγκρότημα των σχολείων της πλατείας Βούδ σο κέντρο της Πάτρας. Στη σκηνή του δράματος ο αγωνιστής καθηγητής Νίκος Τεμπονέρας έφτασε για να καθησυχάσει τα παιδιά που ήταν τρομοκρατημένα από την επίθεση των φασιστοειδών. Βρέθηκε αντιμέτωπος με 20 και πλέον άτομα. Δολοφονείται εν ψυχρώ από τον Καλαμπόκα και τη συμμορία του αφού δέχθηκε χτύπημα με λοστό (τη γνωστή σκύλα που λένε οι οικοδόμοι, που έχει σχήμα Γ) στο κεφάλι.

Ο φέρελπις Γιάννης Καλαμπόκας τύχαινε ιδιαίτερης μεταχείρισης από το κόμμα του και τις τοπικές οργανώσεις της Ν.Δ την εποχή εκείνη. Ήταν ο αξιωματικός της ομάδας κρούσης που είχε συσταθεί για να αντιμετωπίσει στα σκοτεινά δρομάκια τους αγωνιστές πολίτες. Συντηρώντας μια συμμορίτικη ομάδα, συμπαγή καταρχήν με αρκετά μέλη η οποία συχνά ενισχυόταν και με δευτερεύοντα περιστασιακά μέλη, έδερναν κόσμο με λοστούς και αλυσίδες. Επιβαίνοντας σε ένα βαν περιφέρονταν στην πόλη της Πάτρας και αναζητούσαν το επόμενο θύμα τους, αφισοκολλήσεις, αμέριμνους περιπατητές, στοχοποιημένες ολιγομελείς παρέες ήταν το φόρτε τους. Ποτέ απέναντι στο λαό τη μέρα. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΦΑΣΙΣΜΟΣ.

Και αυτά ακόμα και προ μαζικών κινητοποιήσεων, όταν δε άρχισαν να κλείνουν και να παραμένουν κλειστά τα σχολεία της Πάτρας η ομάδα αυτή είχε επανελλημένα κρούσει καταλήψεις χωρίς μεγάλη μαθητική συμμετοχή τις βραδινές ώρες. Με ξυράφια και σιδερολοστούς ξυλοκοπούσαν και τρομοκρατούσαν τα παιδιά για το καλό του Κόμματος και της Τάξης.

Συμμετείχε και ο ίδιος ο Καλαμπόκας στις ενέργειες αυτές μαζί με τους άλλους κρανοφόρους δολοφόνους ενώ όταν φορούσε κουστούμι, ήταν άλλωστε και δημοτικός σύμβουλος επίσημα εκπροσωπώντας τη Ν.Δ τον ίδιο καιρό, στεκόταν λίγο πιο μακριά και έδινε εντολές στα καθίκια του για το τι πρέπει να κάνουν. Αυτά ιστορικά είναι επιβεβαιωμένα, άλλωστε ο σαν-άνθρωπος Καλαμπόκας καταδικάστηκε πρωτόδικα σε ισόβια (η ποινή μειώθηκε στο εφετείο αναγνωρίζοντας το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου!) και τελικά βρίσκεται έξω από τη φυλακή μετά από ολιγοετή κάθειρξη (για καλή διαγωγή!). Οι λοιποί συνεργάτες καταδικάστηκαν με μικρές ποινές για οπλοκατοχή και άλλα τέτοια γελοία και σήμερα οι περισσότεροι εργάζονται για το Κράτος σε δημόσιες υπηρεσίες…

Κι επειδή δεν οι παλιότεροι πρέπει να θυμόμαστε και οι νεότεροι να μαθαίνουν ,δημοσιεύω βίντεο με τα γεγονότα της εποχής.




Πηγή: http://planet-greece.blogspot.com/2013/10/blog-post_3659.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/xuRAz+%28Planet-Greece:+%CF%84%CE%BF+%CE%88%CE%B3%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%BF+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CE%88%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF+Blog%29

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου