Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Μήνυμα «βόμβα» από μοναχούς του Αγίου Όρους

Αν ισχύει η παρακάτω είδηση σημαίνει πως σύντομα θα μπουν στον αγώνα διεκδικήσεων, της ποιότητας ζωής του Μέσου Έλληνα. Το ότι θα μπουν οι διάφορες χριστιανικές οργανώσεις, αν αληθεύει η είδηση πάλι, είναι σίγουρο. Αλλά κατά τη γνώμη μου θα δούμε αν όχι τον αρχιεπίσκοπο κ. Ιερόνυμο, σίγουρα τον επίσκοπο Θεσσαλονίκης κ. Άνθμο ή τον Πειραιώς κ. Σεραφείμ
* * * 
Ανήσυχοι για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και γενικότερα στην Ορθόδοξη Εκκλησία και όπως λένε και «για τα επερχόμενα», πολλοί μοναχοί από το Αγιον όρος (από κοινόβια και μη) άρχισαν πλέον να μιλούν ανοιχτά και να λένε ΟΤΙ «Η κατάσταση ΔΕΝ πάει άλλο»!
Στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα προς την επίσημη εκκλησία αλλά και στους ιεράρχες-επισκόπους καλώντας τους να μιλήσουν ξεκάθαρα στον λαό και να αφήσουν την «θολολογία τους» όπως αποκαλούν την στάση τους.
Οι καταστείς και απελπισία στην οποία έχει εκπέσει ο Ελληνορθόδοξος λαός δεν αφήνουν άλλα περιθώρια.
Θα πρέπει λένε, οι επίσκοποι να σταματήσουν να αρκούνται σε μεγάλους «θεολογικούς λόγους και κηρύγματα» και να αφυπνίσουν τους χριστιανούς γιατί ο «εχθρός» είναι πια «εντός των πυλών".
Οι αιρέσεις, η προπαγάνδα των ΜΜΕ, η οικονομική εξαθλίωση και η προδοτική στάση της πολιτείας, έχουν αφήσει τον λαό ανυπεράσπιστο λέει χαρακτηριστικά ο μοναχός που μας μετέφερε τα παραπάνω και οι «υπεύθυνοι» αν δεν αλλάξουν «ρότα» θα βρεθούν προ εκπλήξεων.
Σημειώνουν επίσης οι Μοναχοί ότι, «Να μην ξεχνούν οι επίσκοποι πως οι περισσότεροι εξ’ αυτών έχουν Αγιορείτικες ρίζες"
Τα παραπάνω δείχνουν πως οι ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ παρακολουθούν στενά τα πράγματα και φαίνεται πώς οι διαθέσεις τους είναι άκρως μαχητικες.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου