Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Οι προφητείες του Νοστράδαμου για το 2021 και πόσο επιβεβαιώθηκε γι' αυτές του 2020

Κάθε φορά που τελειώνει κάτι παλιό κι ξεκινά κάτι καινούριο, αναρωτιέμαστε το τι θα φέρει αυτό το καινούριο. Έτσι τέτοιες μέρες, με την αλλαγή του χρόνου γίνονται τις μόδας οι διάφορες προφητείες για τη νέα χρονιά.

Από περιέργεια και μόνο ας δούμε τις προφητείες του Νοστράδαμου για το 2021. 

Για να δούμε όμως πόσο «βγαίνουν» αυτές οι προφητείες, θα δούμε κι αυτές για το 2020, Σε κείμενο του 2019.

Ο Νοστράδαμος γεννήθηκε το 1503 στη Γαλλία και πέθανε το 1566. Είναι γνωστός για το βιβλίο του «Προφητείες» τραβώντας κατά καιρούς το ενδιαφέρον του κοινού με ορισμένες προβλέψεις του που θεωρήθηκαν ως «σοκαριστικά ακριβείς».

• • •

Για αυτή τη χρονιά όπως μεταδίδει η «The Sun», o Nοστράδαμος προέβλεψε πως «λίγοι νέοι: μισοί νεκροί θα ξεκινήσουν» που σύμφωνα με το Ετήσιο Ωροσκόπιο σημαίνει μια αποκάλυψη ζόμπι.

«Πατέρες και μητέρες νεκρές από απεριόριστες θλίψεις, γυναίκες στο πένθος, ο λοιμός, ο κόσμος τελειώνει» συνέχισε ο αστρολόγος στα γραπτά του.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον ίδιο μέσα στο 2021 θα γίνουν ηλιακές καταιγίδες οι οποίες θα μπορούσαν να προκαλέσουν μεγάλες ζημιές στη γη.

«Θα δούμε το νερό να ανεβαίνει και τη γη να πέφτει κάτω από αυτό» προειδοποιεί ο Νοστράδαμος.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο Νοστράδαμος προβλέπει ότι ένας αστεροειδής θα χτυπήσει τη γη ή θα έρθει πολύ κοντά στο να χτυπήσει τον πλανήτη μας το 2021. Προέβλεψε επίσης ότι η πολιτεία της Καλιφόρνιας θα καταστραφεί από έναν τεράστιο σεισμό τον επόμενο χρόνο.

«Μετά το μεγάλο πρόβλημα για την ανθρωπότητα, ένα ακόμα μεγαλύτερο ετοιμάζεται», γράφει ο Νοστράδαμος στις «Προφητείες», «βροχή, αίμα, γάλα, λιμός, ατσάλι και πανούκλα».

 

Τι προέβλεπε για τη χρονιά που τελειώνει

Ο Νοστράδαμος θεώρησε ότι το 2020 θα ξεκινήσει μια νέα εποχή, τόσο από άποψη ημερολογίου όσο και ρεαλισμού.. Το έτος 2020 σηματοδοτεί μια ιερή στιγμή, ευνοϊκή και, ταυτόχρονα, επικίνδυνη στην ιστορία της ανθρωπότητας. Προορίζεται να φέρει δύο καταστροφές και δύο αποκαλύψεις.

Το κρίσιμο έτος 2020 δεν σημαίνει απαραίτητα ένα τέλος, αλλά μια θεμελιώδη μεταμόρφωση του κόσμου στον οποίο ζούμε. Μια αναγέννηση της ανθρωπότητας σε ένα νέο πνευματικό επίπεδο

• Θα υπάρξουν τυφώνες και σεισμοί σε ορισμένες περιοχές της Βόρειας Αμερικής.

 Το 2020 θα χαρακτηρίζεται από πολλές φυσικές καταστροφές, αλλά και από επιτεύγματα στην επιστήμη

• Μεγάλος σεισμός θα χτυπήσει την περιοχή μεταξύ Καλιφόρνιας, ΗΠΑ και Βανκούβερ του Καναδά

• Ο Νοστράδαμος πρόβλεψε την έναρξη ενός ανοιχτού πολέμου το 2020, ότι ο πόλεμος αυτός θα διαρκέσει 27 χρόνια, μέχρι το 2046.

•Μια νέα οικονομική κρίση είναι κοντά.

 Οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί θα αντιμετωπίσουν το θέμα των μεταναστών.

 Οι κλιματικές αλλαγές θα επηρεάσουν τον πλανήτη.

 

 

Αναδημοσίευση: sputniknews.gr

Πηγές: newsmessinia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου