Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Ευρωψηφοδέλτιο ΝΔ: Ελεονώρα είσαι η καλύτερη

Την Δευτέρα 15 Απριλίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε στο Ωδείο Αθηνών το ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις ευρωεκλογές του προσεχούς Ιουνίου. Ανάμεσα στους υποψηφίους  ήταν Κι δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη.

Την κ Μελέτη τη … «γνώρισα» στο Facebook, έτσι με αποσιωπητικά κα σε παρένθεση αφού μιλάμε μόνο για το Facebook, τον  τους πρώτους μήνες του 2008. Την πρώτη χρονιά νομίζω που παρουσίαζε τον «Πρωινό καφέ» στον ΑΝΤ1.

Το Facebook που ήταν το πρώτο που εμφανίστηκε χρονικά ,ήταν το μοναδικό,«Μέσο κοινωνικής δικτύωσης» εκείνη την εποχή. Αυτό που γενικά λέγαμε ήταν τα σχετικά με το Facebook, αλλά και σχετικά με του φίλου της σ’ αυτό. Το συγκεκριμένο απόσπασμα είναι στο screenshot από το Messenger του Facebook που ακόμη υπάρχει

Μάλιστα επειδή η διαδικασία αυτή εκείνα τα χρόνια ήταν πρωτόγνωρη, το να επικοινωνείς  μ’ ένα πρόσωπο της τηλεόρασης, την ευχαρίστησα που δέχτηκε την φιλία μου στο διαδύκτιο. Το συγκεκριμένο απόσπασμα είναι στο screenshot από το Messenger του Facebook που ακόμη υπάρχει

Η επικοινωνία μας συνεχίστηκε όλο πιο αραιά, ως τον Ιούνιο του 2010. Περίπου την εποχή δηλαδή που «έκλεισε» το προσωπικό της προφίλ να κάνει «σελίδα θαυμαστών» της. Αυτός είναι κι ο λόγος που στο screenshot δε φαίνεται το χαρακτηριστικό nonoram που είναι το ψευδώνυμο της κ Μελέτη στα κοινωνικά δίκτυα. Ήταν φυσικό  να κάνει να κάνει κάτι τέτοιο γιατί πλέον οι θαυμαστές της άρχισαν ν’ αυξάνονται μ’ εκθετικό ρυθμό.

Τα επόμενα χρόνια παρακολουθούσα, όσο μπορούσα τη δουλειά της. Την οποία έβρισκα αξιόλογη ό,τι και να έκανε. Από κουτσομπολιό και δελτία ειδήσεων στο STAR ως μεταμεσονύχτιες συνεντεύξεις κι έρευνα κάποια στιγμή στο τηλεοπτικό Ε του Βρυώνη με διευθυντή, τον γνωστό Μένιο.

Τα γράφω όλα αυτά για να αναδείξω την ποιότητα της προσωπικότητας που γνώρισα την εποχή εκείνη. Κι επειδή πιστεύω πως ο χαρακτήρας του ανθρώπου δύσκολα αλλάζει, να μην πω ποτέ, οφείλω να ομολογήσω πως ξαφνιάστηκα που είναι υποψήφια ευρωβουλεύτρια σ’ αυτή τη ΝΔ.

Είδα την ομιλία της στην εκδήλωση αυτή, στο παρακάτω βίντεο (από το 00:02. ως το 01:00’) που σαφώς είναι μονταρισμένο. Θέλω να πιστεύω μόνο να «συμμαζευτεί»

Από εδώ και πέρα θα μου επιτρέψετε ν απευθυνθώ στην ίδια την κ Μελέτη. Το κάνω αυτό δημοσίως, μια που δεν γράφω τίποτε προσωπικό. Πώς θα μπορούσε άλλωστε;

Αλλά και γιατί θέλω να το διαβάσει. Που αν της τα στείλω σε προσωπικό μήνυμα στη σελίδα της στο Facebook, οι συνεργάτες που διαχειρίζονται τη σελίδα δε θα της το δώσουν. Τώρα γιατί είμαι σίγουρος πως τη σελίδα της κ Μελέτη τη διαχειρίζονται πια συνεργάτες της κι όχι η ίδια; Μα πιστεύω πως δεν προλαβαίνει. Με «το τρέξιμο» που έχει λόγω του προεκλογικού της αγώνα αλλά και των οικογενειακών υποχρεώσεων είναι το πιο λογικό.

«Πολύ ωραία όσα είπες Ελεονώρα στην ομιλία σου, κατά τη παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ. Όμως είσαι σε λάθος χώρο. Μια που το κόμμα με το οποίο είσαι υποψήφια ευρωβουλεύτρια αυτή την εποχή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η ΝΔ αλλά το «Μητσοτακέικο,  και για τις μόνες γυναίκες που ενδιαφέρεται είναι αυτές τις οικογένειας και για καμιά άλλη.

Παρ’ όλα αυτά επειδή πιστεύω ότι είσαι η καλύτερη μέσα σ’ αυτό το συνονθύλευμα ακροδεξιών και «εκσυχρονιστικοΠΑΣΟΚων» (κοινώς Σημιτικών) που συμμετέχεις. Τουλάχιστον από αυτούς που γνωρίζω και μαθαίνω από τα ΜΜΕ, Και νομίζω γρήγορα θα καταλάβεις το λάθος σου. Σου εύχομαι ειλικρινέστατα και ολόθερμα  ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Όσο για της επιθέσεις που σου κάνουν στα social κι έχουν σχέση με τη δουλειά σου κι όσα τυχών έχεις γράψει. Θέλω να πω ότι είναι άδικη εκτός από ανήθικη. Γιατί επιτίθενται σε μια καλή επαγγελματία δημοσιογράφο και σ’ έναν απλό άνθρωπο (δεν έχει καμιά διαφορά αν μιλάμε για άντρα ή γυναίκα) που έγραφε αυθόρμητα να υπερασπιστεί τον εαυτό του σε επιθέσεις που δεχόταν. Δίκαιες ή άδικες»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου