Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Έτοιμοι από το Βερολίνο έρχονται οι νόμοι (;)



Πολλοί λένε, μαζί τους το πιστεύω κι εγώ, πως δεν κυβερνά ΄Ελληνική κυβέρνηση αλλά παίρνει εντολές από την Ευρώπη. Τώρα κάνεις από που εκπορεύονται αυτές; Κανείς δε μπορεί να ξέρει. Από Βρυξέλες (Ευρωπαϊκή Ένωση); Νέα Υόρκη (ΔΝΤ) ή Βερολίνο;

Αυτό που συνέβη είναι από τ’ απίστευτα
Συγκεκριμένα, στο ΦΕΚ Α3 με ημερομηνία υπογραφής τις 7 Ιανουαρίου 2013 (φωτο), φέρεται ως τόπος υπογραφής του Φύλλου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους αρμόδιους υπουργούς και υφυπουργούς το Βερολίνο και όχι η Αθήνα.

Στο ΦΕΚ βέβαια, δεν περιλαμβάνονται κάποιες μνημονικές επιταγές για μεταρρυθμίσεις, αλλά ο «καθορισμός βαθμίδων επαγγελματικών προσόντων για την επαγγελματική δραστηριότητα της εκτέλεσης συντήρησης, επισκευής και επιτήρησης της λειτουργίας ψυκτικών εγκαταστάσεων και προϋποθέσεις για την άσκηση της δραστηριότητας αυτής από φυσικά πρόσωπα».
Αν ήταν από τα προαπαιτούμενα όπως λέει ο Στουρνάρας, θα έλεγα πως απλά μεταφράζουν τα ΦΕΚ όπως τα στέλνουν πακέτο από το Βερολίνο (κι εδώ έρχεται η απάντηση στο από πού έρχονται ο εντολές.
Στις 7 Ιανουαρίου βέβαια ο πρόεδρος εκεί βρισκόταν αλλά θα βεβαιωθώ ότι δεν συμβαίνει κάτι άλλο αν δω υπογραμμένο άλλο ΦΕΚ σε άλλη (οποιαδήποτε) πόλη του κόσμου.


Πηγή: http://www.axortagos.gr/foties-anapse-fek-apo-verolino.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου