Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Η Μήνυση κατά της τρόικας



Το είχε εξαγγείλει ο κ. Τέρενς Κουίκ στη Βουλή. Και κατέθεσε  την μήνυση κατά της τρόικας (των ανθρώπων των ΔΝΤ, ΕΕ και ΕΚΤ) . Θα βγει κάτι; Αμφιβάλω. Περισσότερο για κίνηση εντυπωσιασμού μοιάζει. Μακάρι να κάνω λάθος και να βγει κάτι και μάλιστα νωρίς. Γιατί αν καθυστερίσει να βγει κάτι θα μιλάμε για μια χώρα που κατέστρεψαν τρεις τυχάρπαστοι που εκπροσωπούσαν το ΔΝΤ, ΕΕ και ΕΚΤ συνεπικουρούμενοι από ανίκανοι υπουργοί και κυβερνήσεις.
* * *
Ο Βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ κατέθεσε την περασμένη Τρίτη 15/1 μήνυση εναντίον των τριών αξιωματούχων της τρόικας Πωλ Τόμσεν, Δανού υπηκόου, στελέχους του ΔΝΤ, Ματίας Μορς, Γερμανού υπηκόου, στελέχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κλάους Μαζούχ, Αυστριακού υπηκόου, στελέχους της Ε.Κ.Τ., όλοι μέλη της τρόικας η οποία ανέλαβε από το Μάιο του 2010 να επιβάλλει στην Ελλάδα τα πιο σκληρά, τα πιο ανάλγητα και τα πιο απάνθρωπα αντιλαϊκά μέτρα.
Η μήνυση κατατέθηκε ενώπιον του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Αντώνη Ρουπακιώτη με κοινοποίηση στον κ. Εισαγγελέα Αρείου Πάγου.
Με βάση τις προβλεπόμενες διαδικασίες η μήνυση θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου.
Το Βουλευτή Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων συνόδευε ο επιστημονικός του σύμβουλος, Δικηγόρος και Πολιτευτής Α’ Αθήνας Ευάγγελος Παπαγεωργίου, ο οποίος συνέταξε και τη μηνυτήρια αναφορά.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου