Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Ολυμπιακός: (Μελόντικα) η φτωχή ελληνική ομάδα; (!!!)



Πολυεθνικό και μάλιστα μεγάλων οικονομικών δυνάμεων γίνεται το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η αρχή έγινε με τον ΠΑΟΚ και τον κ. Σαββίδη που έχει όπως όλα δείχνουν πίσω του Ρωσικά κεφάλαια. Μάλιστα έχει αναφερθεί η Gazprom και ο ίδιος ο κ. Πούτιν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα Ελληνικών εφημερίδων η πρόταση που έκανε στον κ. Σαμαρά είναι να πληρώσει cash το χρέος του ΠΑΟΚ στο Ελληνικό κράτος αρκεί να διαγραφούν οι προσαυξήσεις.
Η ιστορία ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό και τον απίθανο Τσάκα που έφερε λέει έναν Άραβα του πρίγκιπα Φεϊζάλ που θέλει να βάλει τα πετροδόλαρά του στον Παναθηναϊκό.
Σήμερα (4/1) λένε θα ξέρουμε αν πραγματικά θα επενδύσει  πραγματικά (αρχικά με 20 εκατομμύρια δολάρια) όπως λέει ο κ. Αλαφούζος και η «Παναθηναϊκή συμμαχία».
Και τέλος η ΑΕΚ και ο κ. Βιντιάδης που έκανε λέει συμφωνία με των κινέζικων συμφερόντων εταιρίες TEDA  GROUP  που ανήκει την TEDA  INVESTMENT HOLDINGS, καθώς και την ιδιωτική Shankai Sports, να επενδύσουν στην ΑΕΚ
Έτσι αν όλα πάνε καλά ο Ολυμπιακός του κ. Μαρινάκη θα μείνει η μοναδική ομάδα που έχει πάρει πρωταθλήματα Ελλάδας (και η ΑΕ Λάρισας που δυστυχώς είναι στην Β΄Εθνική) που θα έχει ελληνικά κεφάλαια. Άλλο αν στο γήπεδο είναι η λεγεώνα των ξένων, Ελπίζω οι ξένοι που αναλαμβάνουν τις άλλες μεγάλες ομάδες να μην τον ακολουθήσουν σ’ αυτό
Έτσι από οικονομικά κολοσσός για το Ελληνικό ποδόσφαιρο που είναι τώρα θα γίνει φτωχός συγγενής (πάντα αν έρθουν οι οικονομικοί παράγοντες που λέγεται). Η λύση για τον Ολυμπιακό (και τον κ. Πηλαδάκη και την ΑΕΛ) είναι να στραφούν για χρήματα αλλού (Ινδία και Βραζιλία ας πούμε  )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου