Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Η Ελλάδα τα έλυσε τα προβλήματά της;

Από το Σάββατο και μετά όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ασχολούνται αποκλειστικά σχεδόν με το θέμα της Κύπρου.
Αυτό είναι κάτι που με προβληματίζει είναι πως πάψαν να ασχολούνται με τα Ελληνικά θέματα. Λες και τα λύσαμε τα εσωτερικά μας θέματα, αλλά δεν τα, λύσαμε κι όχι μόνο αυτό αλλά μας κυβερνούν ακόμη οι άνθρωποι που άνοιξαν την Κερκόπορτα για την επίθεση της Γερμανίας στην Ελλάδα και αποδεικνύεται σ’ όλο τον Ελληνισμό και πολύ φοβάμαι σ’ όλους τους λαούς του Νότου. Κι εδώ υπάρχει η σχετική αντιστοιχία. Και ψάχνοντας μπορεί ο καθένας να δει ποιος (ή ποιοι) άνοιξε την Κερκόπορτα στις 29 του Μάη 1459.
Και να γυρίσω στους προβληματισμούς μου. Επειδή την τελευταία βδομάδα τα ΜΜΕ ασχολούνται ΜΟΝΟ με την Κύπρο φοβάμαι για το τι μα ξημερώνει στην Ελλάδα. Κι όχι μόνο γιατί τα Στουρνάρ(ι)α που μας κυβερνούν είναι ανίκανα ή προδότες αλλά και γιατί δεν ξέρουμε τις εντολές που έχουν πάρει από τα αφεντικά τους για τις προσεχείς κινήσεις. Δεν ξέρουμε ποια θα είναι η επόμενη «στάση» απέναντι στις εντολές της Μέρκελ και της Γερμανίας. Τώρα είναι «στα τέσσερα» όπως είπε ο κ Σαμαράς σύμφωνα με τον ανεξάρτητο βουλευτή κ. Νικολόπουλο.
Θα πρέπει λοιπόν ν’ αφήσουμε την Κύπρο με τους δικούς της «Γερμανοτσολιάδες» γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το «ΟΧΙ» δεν το είπε η κυβέρνηση μα η Βουλή της Κύπρου και ο κ. Αναστασιάδης, που ήταν υπέρ του σχεδίου Ανάν που απέρριψε με δημοψήφισμα ο Κυπριακός λαός, δέχτηκε το καταστροφικό «κούρεμα» που προέβλεπε το μνημόνιο της Κύπρου. Τι απέρριψε η Κυπριακή Βουλή. Έτσι ο Κυπριακός λαός θα πρέπει να είναι προς το παρόν περιφανές μόνο για τους Βουλευτές του. Και λέω «προς το παρόν» μια που αρχίσαν ήδη οι εκβιασμοί τόσο της Ευρώπης όσο και της Κυβέρνησης.
Και τελειώνω με μία παρατήρηση. Το 2009 ο ΓΑΠ άλλαξε στάση σε 4 μήνες, από το λεφτά υπάρχουν στην είσοδο στο μνημόνιο. Οι τωρινές κυβερνήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο δεν πέρασε ούτε μήνας από την επαναδιαπραγμάτευση και το «όχι άλλα μέτρα» ως τα «θα καθίσουμε στα 4» και το εγώ δεν υπογράφω μνημόνιο ως το μνημόνιο με κούρεμα των Καταθέσεων.
Να τις χαιρόμαστε συνέλληνες Κύπριοι τις επιλογές των κυβερνήσεων μας κι εμείς κι εσείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου