Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Γιατί έκανε καλά ο κ. Τράγκας

Την περασμένη Κυριακή (7/4) ο κ. Τράγκας, στην εκπομπή του «Ελεύθερος σκοπευτής» στην τηλεόραση του Σκάι, φιλοξένησε βουλευτές (σχεδόν τη μισή κοινοβουλευτική ομάδα) της «Χρυσής Αυγής».
Τόσες μέρες τώρα το Ίντερνετ κατακλύζεται από κατηγορίες, με ενοχλεί κι από σοβαρούς δημοσιογράφους, τόσο κατά του συγκεκριμένου δημοσιογράφου, όσο και κατά του τηλεοπτικού σταθμού και του ιδιοκτήτη του κ. Αλαφούζου.
Άποψή μου είναι πως πολύ καλά έκανε ο κ. Τράγκας και έκανε τη συγκεκριμένη εκπομπή. Κι αυτό γιατί είμαι της άποψης πως το τέρας δεν πρέπει να το εξαφανίζεις αλλά να το βγάζεις στο φως. Μόνο έτσι θα μπορούμε να δούμε την πραγματική ιδεολογία του κάθε κόμματος.
Αν δεν τους έβγαζε ο κ. Τράγκας, μπορεί να φανταζόμασταν πως δεν υπέρ των γάμων των Ελλήνων με αλλοεθνών γυναικών (έστω και αν πάρουν Ελληνική υπηκοότητα) αλλά σίγουρα δε θα μαθαίναμε τις απαράδεκτες ιδέες «περί απαγόρευσης της αναπαραγωγής» των ψυχικά άρρωστων. Όπως και αν δεν θα βγάλουν τις παγανιστικές ιδέες τους, και τι πραγματικά πιστεύουν για την ορθοδοξία που τώρα τόσο επιμελώς κρύβουν. Θα πρέπει να βρεθεί κάποιος άλλος κ. Τράγκας να πάει κόντρα στο ρεύμα για να τους βγάλει και την συμπάθεια τους στον Χίτλερ και στον Παπαδόπουλο ή έστω στον Μεταξά, τον Μουσολίνι και στον Λεπέν.
Μια άλλη κατηγόρια προς τον κ. Τράγκα είναι πως δεν υπήρχε άλλο κόμμα να φέρει τις αντιρρήσεις του στο τι λέγαν. Εκτός πως αν είχε άλλο κόμμα στην εκπομπή θα εξισωνόταν με την «Χρυσή Αυγή» και γι’ αυτό το λόγο πολύ καλά έκαναν και δεν πήγαν (αν προσκλήθηκαν), είναι ανθρώπινο πως αν υπήρχε αντίπαλο δέος δεν θα αποκαλυπτόταν και ουσιαστικά αυτοεξευτελιζόταν.
Η πιο σοβαρή κατηγόρια είναι πως τους διαφήμισε ο κ. Τράγκας και τους έδωσε βήμα να πουν ό,τι θέλουν.
Τώρα αν συμφωνήσατε μ’ αυτά που ακούσατε αν τους αντέξατε ως το τέλος και δεν κλείσατε την τηλεόραση κάνοντας έμετο (και θα ήταν μια υγιείς αντίδραση) πρέπει να αρχίζει να σας τρομάζει, όπως θα τρόμαζε και μένα αν δεν έβλεπα τις αντιδράσεις που είδα (αλλά για τις ιδέες κι όχι γιατί αποκαλύφθηκε πως υπάρχουν αυτές οι ιδέες κι ότι τις διαφήμισαν χωρίς να διακρίνουμε την πραγματική ιδεολογία τους)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου