Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Άδικη η επίθεση στη Σαμπρίνα
για την ανάρτησή της στο facebook



« Πολύ λυπάμαι για όσους από εσάς, κολλάτε ταμπέλες σε όποιον έχει το θάρρος να λέει την γνώμη του, χλευάζοντας με διάφορα σχόλια...
ασκείτε εσείς τρομοκρατία και φασισμό
Δεν συμφωνώ με μια λέξη από όσα λες ,αλλά έχεις το δικαίωμα να λες ελεύθερα την γνώμη σου...
μείνατε στο δεύτερο μισό μόνο.. το πρώτο μισό που λέει δεν συμφωνώ με μια λέξη από όσα λες το ξεχάσατε??? και έτσι τρέξατε να κολλήσετε ταμπελίτσα...
τι σας ενόχλησε λοιπόν??
Κατηγορώ συμπεριφορές που έχουν ΔΙΑΣΠΑΣΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.
Τώρα η πατρίδα μας χρειάζεται Έλληνες ενωμένους και όχι δηλώσεις και συμπεριφορές που το μόνο που καταφέρνουν είναι να σπέρνουν διχόνοια και μίσος μεταξύ μας..
Τέτοιες συμπεριφορές έχουν αποτελέσματα τραγικά όπως οι δολοφονίες που έγιναν των παιδιών ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ..
τέτοιες συμπεριφορές σας κάνουν ηθικούς αυτουργούς...
Τώρα περισσότερο από ποτέ πρέπει να είμαστε ενωμένοι..
και εσείς παρόλα αυτά συνεχίζετε το Διαίρει και βασίλευε....
Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους μας.
»
έγραψε η Σαμπρίνα στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook και πυροδότησε μια παράξενη αντίδραση. Μια αντίδραση που δεν την περίμενα ούτε εγώ, που την «ακολουθώ» ούτε, πιστεύω, η ίδια.
Τώρα εγώ δεν κρίνω τα πολιτικά της πιστεύω, ούτε τα ξέρω ούτε με αφορούν, αλλά το κείμενο και μόνο που προκάλεσε την αντίδραση.
Της χρεώνουν πως υπερασπίζεται τον Notis. Δε θα το έλεγα μια που ούτε τον κατονομάζει, ούτε κάτι υπερ της «Χρυσής Αυγής» γράφει, εκτος των δολοφονιών «ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ». Ξεχνάνε όμως πως δεν έγιναν δυο μα τρεις δολοφονίες, και αυτή το Παύλου Φύσσα.
Πιο πολύ νιώθω πως η καλή τραγουδίστρια τα βάζει μ’ αυτούς που κατηγορούν τον Notis, που ΚΑΙ για μένα αυτοί κάνουν την ζημιά. Εκτός ότι διχάζουν τον λαό, να πάρει δηλαδή θέση υπέρ ή κατά του τραγουδιστή αναπαράγουν και συντηρούν στην επικαιρότητα τα  ατυχείς δηλώσεις του τραγουδιστή.
Πολλοί  ειρωνεύονται τη Σαμπρίνα και για τα λόγια του Βαλταίρου που παρέφρασε. Να θυμηθούμε την φράση που αποδίδεται  στον μεγάλο Γάλλο ιστορικό και φιλόσοφο του 18ου αιώνα: «διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Το ότι το παρέφρασε χωρίς να αλλάξει το νόημά του σημαίνει πως έχει καταλάβει το νοήμά του.
Και δυο λόγια για το τι είπε ο Notis. Έκανε για μένα μια ατυχέστατη δήλωση. Μια δήλωση που φανερώνει πως τη στιγμή εκείνη απλά σκέφτηκε φωναχτά. Αλήθεια ποιος απ’ όλους μας δεν είπαμε στην παρέα μας (ή σκεφτήκαμε) έχει δίκιο ο ταδε πολιτικός γιατί μας συνεπαίρνει η ρήτορα του ή το θέμα που ασχολείται ο λόγος που εκφωνεί και η προσέγγισή του ή ακόμη τα προβλήματα μας;. Άλλο αν το καλοσκέφτουμε διαφωνήσαμε στα πιο πολλά απ’ αυτά που λέει. Εμείς μπορούμε να το κάνουμε αυτό γιατί  οι μόνοι που θα μας ακούσουν είναι οι 2 -3 φίλοι που θα το πούμε (αν το πουμε και δεν έχει περάσει χρόνος να υπάρξει η δεύτερη σκέψη). Αυτοί όμως που έχουν δημόσιο λόγο αν πουν κάτι άστοχο στην κάμερα πάει μεγενθύθηκε. Και μερικές φορές κι εκτός κάμερας όπως με τον κ. Καμένο στη Θεσσαλονίκη για το Πάχτα και τις Σκουριές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου