Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Το ξεπούλημα της Ελλάδας μέσα από τη ΔΕΗ


Μεγάλη συντριβή  για τη Βραζιλία χθες μικρή για μενα μια που έχασα κάτι λιγότερο από 1 ευρω και πλεον έχω  61,858 ευρώ.

Σήμερα έχουμε το Ολλανδία - Αργεντνή)
Εγώ θα προβλέψω πως η Αργεντινή  θα νικήσει με 1 – 0 που ο ΟΠΑΠ του Μελισανίδη δίνει απόδοση 7
Κόστος 0.90 Ευρώ
Σήμερα, κοντά σ’ αυτά, ψηφίζεται το νομοσχέδιο για το μεγάλο σκάνδαλο της μικρής ΔΕΗ. Ο ο μέλος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ κ. Παντελής Καραλευθέρης και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ν.Δ (στη φωτο με τον πρωθυπουργό στην παρουσίαση του ψηφοδελτίο) στις πρόσφατες εκλογές… έκανε φοβερές καταγγελίες.
«Όποιος πάρει μία μονάδα ηλεκτρολογικού ρεύματος, θα πάρει μαζί και όλον τον υπόγειο πλούτο του λιγνίτη, ο οποίος σε αναγωγή 30 ετών υπερβαίνει τα 120 δισ.», τόνισε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Παντελής Καραλευθέρης.
 Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Παντελής Καραλευθέρης αναφέρθηκε σε στοιχεία-σοκ για τη σχέση του τιμήματος της πώλησης της «μικρής» ΔΕΗ και της πραγματικής αξίας των κοιτασμάτων της επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «Το τίμημα θα είναι όσο και η αξία της μονάδας που κατασκευάζει η ΔΕΗ τώρα στην Πτολεμαΐδα υπερσύγχρονης αντιρρυπαντικής τεχνολογίας θα κοστίσει 1,5 δισ.». είπε για τα κοιτάσματα
Μίλησε όμως και τα ποτάμια και τα φράγματα που κατέχει η ΔΕΗ και θα παραχωρηθούν στη μικρή ΔΕΗ. Σύμφωνα με νόμο είπε πως η ΔΕΗ, λόγω του ότι όταν ψηφίστηκε ο νόμος ήταν κρατική επιχείρηση, κατέχει τον ποταμό από το φράγμα ως τις πηγές. Και μάλιστα 20 μέτρα αριστερά δεξιά, (νομίζω είπε 200 αλλά το βρίσκω πολ)
Όπως είπε και για τα απαλλοτριωμένα  χωράφι που βρίσκονται στην κατοχή της (νομίζω μίλησε για 200.000 στρέμματα στη Δυτική Μακεδονία)






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου