Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Zωή, Βαρουφάκης και Λαπαβίτσας
παρουσιάζουν το plan Β στο Παρίσι


Τα ΜΜΕ - κυρίως οι τηλεοπτικοί σταθμοί - μας «έπριξαν» και κυρίως τους ΣΥΡΙΖΑιους με το αν υπάρχει plab B. Τώρα ενώ το παρουσιάζουν κάποιοι πρώην κυβερνητικοί βουλευτές αποσιωπούν την είδηση. Θα παρατηρήσουμε πως κανένας από τα στελέχη της προηγούμενης κυβέρνησης δεν είναι στέλεχος του ΛΑΕ. Άλλο που η κ. Κωνσταντοπούλου και Λαπαβίτσας έκαναν το λάθος, όπως πιστεύω προσωπικά να είναι στα ψηφοδέλτια του ΛΑΕ,
* * *
Στο Παρίσι θα βρεθούν η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Γιάνης Βαρουφάκης, προκειμένου να παρουσιάσουν τις θέσεις τους για το Σχέδιο Β΄για την οικονομική κρίση.
Η Ζωή και ο Γιάνης αλλά και ο Κώστας Λαπαβίτσας, θα παραστούν στο Διεθνές συνέδριο με θέμα «Ένα Σχέδιο Β για την Ευρώπη» που διοργανώνεται στη Γαλλία με τη συμμετοχή του ιστορικού στελέχους της γαλλικής Αριστεράς Ζαν-Λικ Μελανσόν αλλά και του πρώην ιταλού υπουργού Οικονομικών Στέφανο Φασίνα, ο οποίος τον Ιούνιο του 2015 αποχώρησε από την ιταλική κυβέρνηση εξαπολύοντας μύδρους κατά του Ματέο Ρέντσι, σημειώνοντας πως μετακίνησε το κόμμα προς τα δεξιά.
Στο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στις 14 και 15 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσουν ομιλίες ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών έχει εκφράσει κατ’επανάληψη την ανάγκη δημιουργίας ενός πανευρωπαϊκού φορέα για την πολιτική αλλαγή στην Ευρώπη.



Αναδημοσίευση: tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου