Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Εντάξει, «Παραιτηθείτε» - να αναλάβει ποιος;



Και μέσα σε όλα οι πρώην «Μένουμε Ευρώπη» που από πέρυσι άλλαξαν όνομα κι έγιναν «Παραιτηθείτε», κάνουν συγκέντρωση στο Σύνταγμα.
Να φωνάξουμε λέει, να φύγει η κυβέρνηση μια που αποτύχαν σε όλα να έρθουν «οι ικανοί», να δώσουν τις μάχες τους μς τους δανειστές να μην υποφέρουμε οι Έλληνες.
Να ποια είναι τα αιτήματά τους:
Ζητάμε ΑΛΛΑΓΗ πολιτικής ΤΩΡΑ.

Ζητάμε επιτέλους σοβαρή ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ χωρίς προβοκατόρικη δήθεν ΕΧΘΡΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ απέναντι στην υπόλοιπη ΕΥΡΩΠΗ για το κοινό τους στο εσωτερικό, αλλά και χωρίς τις άκριτα «τυφλές» υπογραφές σε ό,τι γράφουν τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ πίσω από τις κλειστές τους πόρτες στις Βρυξέλλες, προκειμένου κάποιοι να κρατήσουν τις καρέκλες τους -και τους παχυλούς τους μισθούς- ώστε να συνεχίσουν να διορίζουν τα «Δικά τους Παιδιά» για να εξασφαλίσουν το πολιτικό τους μέλλον.

Ζητάμε ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΔΑΠΑΝΩΝ παντού, να μπει ένα τέλος στο σπάταλο κράτος, με ουσιαστική αξιολόγηση στον Δημόσιο Τομέα και με απομάκρυνση τυχόν αργόμισθων και ατόμων που διορίστηκαν με πλαστά πτυχία ή εντελώς ελλιπή προσόντα.

Ζητάμε ΔΙΑΥΓΕΙΑ και ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ και όχι «βόλεμα» του Κομματικού Στρατού της Συγκυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Ζητάμε άμεσα ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ της καθημερινής μας ζωής. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ισοδύναμα που θα οδηγήσουν στη ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ και των νέων ΕΜΜΕΣΩΝ και ΑΜΕΣΩΝ ΦΟΡΩΝ, τους οποίους επιβαρυνόμαστε όλοι μας καθαρά λόγω της απίστευτης ανευθυνότητας των κυβερνώντων.

Λέμε ΌΧΙ στη δημιουργία ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΕΧΘΡΩΝ στο Εξωτερικό και στο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ της χώρας.

Λέμε ΌΧΙ στον άκρατο ΛΑΪΚΙΣΜΟ, την χειραγώγηση των ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ και τον ΤΑΞΙΚΟ και ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΟ συμπολιτών μας από τους Πολιτικούς που μας παρουσιάστηκαν δήθεν ως «Καθαροί» και «Άφθαρτοι» όντες τελικά ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ από ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως τους προηγούμενους.

Η θέση της χώρας μας στην Ευρωζώνη ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ και η Οικονομία μας πρέπει επιτέλους να βρεθεί σε ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

ΟΛΑ τα παραπάνω ΦΥΣΙΚΑ τα απευθύνουμε και ΣΥΝΟΛΙΚΑ στην ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, η οποία έχει αφήσει την Ελλάδα ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ και σε έναν μοιραίο δρόμο, που αν δεν φροντίσουμε να βγούμε ΑΜΕΣΩΣ, στη χώρα μας θα δούμε ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ τις εικόνες εξαθλίωσης που βλέπουμε ΤΩΡΑ στη ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ.

Ήρθε η ώρα ΟΛΟΙ οι Έλληνες να ενωθούμε κατά του ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ο οποίος μας έφερε σε αυτήν την τραγική οικονομική κατάσταση και όμως, με την ανιστόρητη και ανεκδιήγητη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ζει και βασιλεύει ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.

ΌΧΙ κύριε ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, δεν υπάρχει «Νομιμοποίηση» της Πολιτικής σας όπως ανερυθρίαστα δηλώσατε δημοσίως πρόσφατα επειδή «Δεν υπάρχει κόσμος στους δρόμους». Υπάρχουμε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ και ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΤΕ.

Δεν διατηρούμε την αυταπάτη ότι θα μας ακούσουν και θα αφήσουν έτσι εύκολα τις ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ τις οποίες άλλωστε τόσο πολύ αγαπούν, αλλά ας μάθουν επιτέλους ότι Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
Τώρα αν όλα τα παραπάνω σας θυμίζουν πολιτική περασμένων χρόνων, αν σας θυμίσουν το τι λένε η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι και η Ένωση Κεντρώων δεν κάνετε καθόλου λάθος.
Είναι όπως ακριβώς τα λέει οι μακέτες του  Jo Di Graphics που αναδημοσιεύω
Οι ακομμάτιστοι που διοργανώνουν την εκδήλωση έχουν στόχο να μας παραπλανήσουν και να ξεσηκωθεί ο κόσμος με σκοπό να υποχρεώσουν την κυβέρνηση σε παραίτηση.. Βέβαια ως ένα σημείο έχουν δίκιο, κατά λάθος έχουν δίκιο.
Η κυβέρνηση εξακολουθεί να καταδυναστεύει τον Ελληνικό λαό. Αλλά μαζί δυναστεύει και τους έχοντες και κατέχοντες. Γι’ αυτό φωνάζουν οι «παραιτηθήτε», κι αυτό είναι το δόλωμα, που φαίνεται «δεν τσιμπά» ο κόσμος.
Ναι να φύγει ο Τσίπρας με τον Καμμένο. Να έρθει όμως ποιος; Ο Κούλης με την Φώφη και τον Σταύρακα; Άντε με λίγο από Λέβέντη; Κάτι δεν Κατάλαβαν οι οργανωτές της συγκέντρωσης των «Παραιτηθείτε»
Κι αυτό που δεν κατάλαβαν είναι πως ο Ελληνικός λαός όταν έρθει η ώρα της κάλπης αν δεν είναι ευχαρηστιμένος από την κυβέρνηση, κι έγραψα χθες τι περιμένει από εδώ και πέρα αν προσθέσουμε τις φοροελαφρύνσεις και την φιλολαϊκή πολιτική, δεν θα πάει στα κόμματα αυτά. Ούτε και στη Χρυσή Αυγή, την ΛΑΕ και το ΚΚΕ
Θα προτιμήσει την «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου, το «Μέτωπο νίκης» της Ραχήλ Μακρή άντε το ΕΠΑΜ του Δημήτρη Καζάκη και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Στον Μητσοτάκη πάντως δεν πάνε. Γιατί και το επώνυμο έχει μια ιστορία που σε όλους, κάτι διαφορετικό που δε θα το έλεγα και καλό, θυμίζει αλλά και το πέρασμά του από το υπουργείο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης  την περίοδο 2013-15 σημαδεύτικε από την απόλύση 15.000 δημοσίων υπαλλήλων, δημιουργώντας κενό υπηρεσιών που λειτούργησε ως έμμεσο προσκλητήριο παροχής υπηρεσιών outsourcing προς τον ιδιωτικό τομέα.
Είμαι πεπεισμένος στην κατάσταση που βρίσκεται ο Ελληνικος λαός αν τον απογοητεύσει ο κ. Τσίπρας το 2019 θα έχουμε πρωθυπουργό την κ. Κωνσταντοπούλου με εταίρο στην κυβέρνησή της την συναγωνίστρια και φίλη της, την εποχή του μαύρου στην ΕΡΤ κ. Μακρή.


Πηγή: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου