Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Από τους χειρότερους των δημοσιογράφων στη Βουλή


Έγραψα χθες, 8 Ιουλίου, για τους δημοσιογράφους που είναι πλέον βουλευτές της ΝΔ. Και δε λέω για τις κυρίες που είναι ήδη βουλεύτριες κι έχει ο καθένας την γνώμη της γι’ αυτές.
Προσωπικά συμπαθώ την κ Καραμανλή λόγω του αθλητικού ρεπορτάζ που έκανε, πάντα μ’ ενδιαφέρουν ου αθλητικές ειδήσεις. Αλλά και της αξιόλογης παρουσίας της στην «Αθλητική Κυριακή», οπότε όταν την ακούω σαν βουλευτή την παρακολουθώ με ενδιαφέρων. Την κ Πιπιλή παρακολουθούσα πολλές φορές την δουλειά της, αλλά και βρίσκω καλές μερικές απόψεις της. Κάτι που δε συμβαίνει με τη κ. Βούλτεψη ίσως γιατί τη γνώρισα μόνο στο κοινοβούλιο.
Πάντως ενδιαφέρων έχουν ποιους κυρίους βάζει η κυβερνητική, πλέον, παράταξη στο κοινοβούλιο.
Είναι για μένα αυτοί που διακρίθηκαν αρνητικά για τη δουλειά τους
Να ξεκινήσουμε από τον Γιάννη Λοβέρο που αφιέρωσα ολόκληρη ανάρτηση σ’ αυτόν. Την Πρωταπριλιά. Δείτε τη εδώ και κρίνετε τον νέο βουλευτή της ΝΔ αλλά και τον Μητσοτάκη που τον έκανε υποψήφιο.
Για τον Δημήτρη Μαρκόπουλο δεν έχω να πω κάτι, ίσως να μην υπέπεσε στην αντίληψή μου. Άλλωστε ΘΕΜΑ FM δεν άκουγα ποτέ, ούτε την φυλλάδα τους την διάβασα. Την έχω αγοράσει για προσφορές, αλλά πήγαινε κατ’ ευθείαν στην ανακύκλωση.
Πάντως ότι ήταν όσες φορές τον είδα καλεσμένο ήταν «ακραίος» κι εριστικός
Ο Κωνσταντίνος Μποδάνος, είναι αυτός που είπε στον Σκάι, όταν εργαζόταν εκεί, πως «πρώην σύντροφοι του Αλέξη Τσίπρα χτύπησαν τον ΛουκάΠαπαδήμο», αναφερόμενος στο τρομοκρατικό χτύπημα κατά του πρώην πρωθυπουργού.
Ακόμη είπε αγωνιούσε για την «ψυχική ταλαιπωρία» που υφίσταται ο Ρουπακιάς
Είπε πως «Το Πολυτεχνείο φταίει που χάσαμε την Κύπρο»
Αλλά είχε και τη στιχομυθία που φαίνεται στη φωτο σχετικά με την ΕΡΤ
Και τελειώνουμε με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, που όταν παρακολουθύσα το δελτίο ειδήσεων του Σκάι, όταν έκανε το σχόλιό του έκανα τα τελευταία τηλεφωνήματα της ημέρα. Τώρα ο Σκάι «εξορίστηκε από το τηλεκοντρόλ» μου
Είπε Λοιπόν «Ελπίζω το ΔΝΤ να αντέξει και να μην υποχωρήσει» μιλόντας για τα εργασιακά
Αλλά μίλησε και για «γιατί όχι μια σοβαρότερη Χρυσή Αυγή να μη την δεχθούμε να υποστηρίξει την κυβέρνηση»
Στα τόσα άλλα, που είναι δεκάδες, είναι και το τελευταίο που μίλησε «για το «μαξιλάρι» ασφαλείας των 37 δισ. στις τράπεζες». Είναι κάτι που ήλπιζα να στοιχίσει, εκλογικά στη ΝΔ αλλά δυστυχώς διαψεύστηκα
Τέλος να σημειώσω πως δεν ευθύνεται μόνο ο Μητσοτάκης που επέλεξε του χειρότερους των δημοσιογράφων. Ούτε  σ’ αυτούς θα «ρίξω την ευθύνη».
Αλλά στο κόσμο που τους ψήφισε μόνο και μόνο γιατί είναι «διάσημοι»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου