Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Γιατί αποφεύγει τις ορθόδοξες εκκλησίες ο κ. Παπαδήμος

Είδα τη Παρασκευή τον παραπάνω τίτλο σε blog που συνδυάζει την Ελλάδα με την ορθοδοξία., μαζί με το «Ούτε σήμερα πάτησε στη θεία λειτουργία των Θεοφανίων. Πραγματικά σ’ όλες αυτές τις μέρες των γιορτών δεν τον είδα σε κανένα πλάνο μέσα σε εκκλησία. Μα είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας πως κι έτσι.
Από περιέργεια είδα το κείμενο:

* * *


Μία από τις ελάχιστες "σχετικές" (λέμε τώρα...) απεικονίσεις του Λ. Παπαδήμου με την Εκκλησία...
Την ώρα που οι περισσότεροι εστιάζουν στις νέες αποδοκιμασίες κατά των πολιτικών - και ιδιαίτερα της "γλάστρας" των 30 χιλιάδων ευρώ μηνιαίως - εμείς στεκόμαστε σε κάτι άλλο: ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ "ΜΑΣ"; ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ;
Αν δεν κάνουμε λάθος, ούτε τα Χριστούγεννα τον είδαμε σε κάποιον Ιερό Ναό: Αλλά σήμερα, πού βρίσκεται ο "σωτήρας" μας;
Όπως διαβάζουμε

στο site του«Πρώτου Θέματος»

Σε διεθνές συνέδριο με θέμα «Νέος κόσμος, νέος καπιταλισμός» που πραγματοποιείται στο Παρίσι, θα μιλήσει ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.
Δηλαδή, δεν μπορούσε να πάει στο συγκεκριμένο συνέδριο ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ;
Για κάποιο "περίεργο" λόγο, ο υπάλληλος των τραπεζών που μας διόρισαν τα αφεντικά του ως πρωθυπουργό, δείχνει ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!
Να φοβάται άραγε μην...τσαλακωθεί ή "άψογη" εικόνα του, από τις σίγουρες αποδοκιμασίες που θα υπήρχαν εναντίον του;
Ή μήπως συμβαίνει...κάτι άλλο;

Αναρωτήθικα σαν τί να συμβαίνει δηλαδή. Ακολούθησα την Παραπομπή και είδα την εκδοχή του blog την οποία παραθέτω εδώ χωρίς κανένα σχολιο.

Ο αγαπημένος λοιπόν της παγκόσμιας τραπεζοπιστωτικής ολιγαρχίας , θα είναι σύμφωνα με τις "διαρροές", ο "πρωθυπουργός" αυτού του μορφώματος που κατασκεύασαν και επέβαλλαν με πραξικοπηματικό τρόπο οι ντόπιοι και οι ξένοι υπηρέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Ο κ. Παπαδήμος εκτός απο μεγαλο-στέλεχος του τραπεζοπιστωτικού συστήματος, είναι οπαδός της προτεσταντικής αίρεσης των "Ευαγγελικών" , και μέλος της πιό "σκληρής" οργάνωσης που ελέγχει το "ίδρυμα Ροκφέλερ", της περίφημης "Trilateral Commission".
Δηλαδή, εκτός όλων των άλλων "προσόντων" του (τσιράκι νεοταξικών λέσχεων, κολαούζος του καταστροφέα Σημίτη κλπ) ο άνθρωπος που λιβανίζουν τα ελεεινά Μμε της διαπλοκής ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ!
Όλα τα είχαμε, ο Προτεστάντης Πρωθυπουργός μας έλειπε!!!
Είναι ν'απορείς με τη στήριξη που παρέχουν στον συγκεκριμένο και κάποιοι "υπερορθόδοξοι"...ή μήπως όχι;
Ο ελληνικός λαός δεν θέλει ούτε υπαλλήλους των τοκογλύφων, ούτε άλλους υποτακτικούς να αναλάβουν τα ηνία της χώρας: ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΕΣΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, όσο κι αν αυτές δεν αρέσουν στα σκοτεινά διευθυντήρια και τα παπαγαλάκια τους!

Πηγές http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2012/01/blog-post_6639.html
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/11/blog-post_10.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου