Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Τζούλια: «Δεν είμαι η Ελληνίδα Τσιτσιολίνα,
αλλά θα γίνω η Θάτσερ της Ελλάδας»


Το είδα την περασμένη Τρίτη (24/1) και το θεώρισα πως πρέπει να το βάλω. Βλέπεις σίγουρα κάποιοι θα θέλαν να είναι υποψήφιοι βουλευτές στο κομμα της Τζούλιας.
Τώρα τι προσόντα θα πρέπει να έχει ο υποψήφιος δεν ξέρω. Οπως δεν ξέω και για τις υποψήφιες το πια προσόντα θα πρέπει να έχουν.
Πέρα από την πλάκα τώρα. Αν κάνει,που θα κάνει, κόμμα η Τζούλια στις εκλογές είναι πιο σωστή επιλογή απο το «Άκυρο ή το Λευκό». Είναι πιο καλά να ξευτιλίσουν τους επαγγελματίες πολιτικούς βάζοντας μια πορνοστάρ δίπλα τους παρά να βγάλεις εκτός την δική σου ψήφο ευνοώντας όλα τα κόμματα και πιο πολύ το Πρώτο (την ΝΔ όπως δείχνουν τα γκάλοπ)
Να δούμε τι είπε η ίδια η αρχηγός του κόμματος για το κάστινγκ:
«Ψάχνω νέους ανθρώπους μέχρι 30 ετών, που θα είναι μορφωμένοι και θα ενδιαφέρονται για την πολιτική. Θα επιλεχθούν αρχικά 300 άτομα και από αυτούς θα μείνουν οι 200, από τους οποίους θα καταρτιστεί το ψηφοδέλτιο. Αναζητώ ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Το κάστινγκ θα το κάνω εγώ σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας»
Η ίδια λέει για το κόμμα της, όταν τη συγκρίνουν με την Τσιτσιολίνα:
«Όνειρό μου είναι να γίνω η Θάτσερ της Ελλάδας. Αρα στη φωτό στο ποτήρι δεν μας προσφέρει το πιο γλυκόπιοτο ποτο ε;«Θα είμαι σκληρή και σοβαρή, όπως εκείνη. Εξάλλου η Τσιτσιολίνα εξελέγη βουλευτής, ενώ εγώ θα ιδρύσω κόμμα».
Η πλάκα ειναι πως κάνει και προεκλογικές δεσμεύσεις
Τέσσερα ζητήματα είναι στις προτεραιότητες της «καυτής» ατζέντας της Τζούλιας Αλεξανδράτου, εφ' όσον κερδίσει τη ψήφο του ελληνικού λαού. «Θα ζητήσω να επιστραφούν οι 600 τόνοι χρυσού που εκλάπησαν από την Τράπεζα της Ελλάδας, να καταβληθούν οι γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις, να γίνει κάθαρση και να δικαστούν όσοι έφαγαν από τα πακέτα Ντελόρ και άλλες ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις, ενώ θα δώσω εντολή να γίνουν επενδύσεις όπου υπάρχει πετρέλαιο και φυσικό αέριο στην Ελλάδα». Η Τζούλια Αλεξανδράτου φαίνεται ότι έχει πάρει σοβαρά το νέο της ρόλο και μάλιστα δηλώνει σίγουρη για την εκλογή της: «Αυτοί οι άνθρωποι (πολιτικοί) κατέστρεψαν τη χώρα οικονομικά, ηθικά και ψυχολογικά. Είμαι σίγουρη ότι θα μπω στη Βουλή και θα τα διορθώσω όλα αυτά».


Πηγές:
http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/108211/neo-komma-apo-tin-tzoylia


http://exofitsio.blogspot.com/2012/01/blog-post_9390.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου