Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Οι δοσήλογοι (από τη δόση) εκβιάζουν

Σε εκπομπή του Σαββατοκύριακου (στο MEGA Σαββατοκυριακο του Σαββάτου) ο υπουργός υγείας κ. Λοβέρδος ακόμη μια φορά χρησιμοποίησε την προσφιλή για την προηγούμενη κυβέρνηση μέθοδο, και αυτής, του εκβιασμού. Είπε μαζί με άλλα «Όποιος επιχειρήσει να πειράξει τον κ. Παπανδρέου, θα μετατρέψει τη χώρα σε μία χώρα στην οποία υπάρχει μακελειό. Όποιος επιχειρήσει πολιτικά να τον προσβάλει με διάφορα θέματα που αφορούν την πολιτική του, τις επιλογές του, τα ποινικά, η χώρα θα αλλάξει πορεία: Από εκεί που πηγαίνει προς το να μην γονατίσει, θα γίνει μακελειό»
Μάλλον βρίσκετε εκτός τόπου και χρόνου. Θα γίνει μακελειό γιατί; Γιατί θα τον πάνε σε ειδικό δικαστήριο; Δικαίως ή αδίκως;
Εδώ δεν έγινε όταν πήγαν τον πατέρα του Ανδρέα για το σκάνδαλο Κωσκοτά. Που ήταν βασισμένες (οι κατηγορίες) σε μάρτυριες ανθρώπων του υπόκοσμου και αποδείχθηκαν τελικά ψευδομάρτυρες.
Τότε που η κυβέρνηση είχε μαζί της τον Τύπο, εκτός του συγκροτήματος Κουρή και το ποντίκι, και «ενημέρωνε» τον κόσμο όπως αυτή ήθελε. Βέβαια έκανε το τραγικό λάθος και μετέδιδε απ’ ευθείας την δίκη στο ειδικό δικαστήριο ελπίζοντας πως θα ξεφτιλιστεί ο Παπανδρέου, αλλά έμαθε ο λαός την αλήθεια από πρώτο χέρι.
Τώρα όπως πάει (πήγαινε ουσιαστικά όσο ήταν στην κυβένηση ο βραχυβιότερος εκλεγμένος πρωθυπουργός) δεν θα έχει κανέναν σύμαχο στην τηλεοπτική μας δημοκρατία.
Αφού κατόρθωσε κι έκλεισε την Ελευθεροτυπία, έστρεψε εναντίον του το ΔΟΛ και το συγκρότημα Μπόμπολα παραπαίει. Άρα όλο το Mega που ήταν η δύναμη του στρέφετε σιγά σιγά εναντίον του.
Μένει λοιπόν σιγά σιγά χωρίς ανθρώπου που να υποστηρίζουν.
Τι θέλει να μας πει ο κ. Λοβέρδος; Θα στρέψει εναντίον μας τον στρατός Την αστυνομία; Ε ας επιχειρήσει.
Να ξέρει πάντως στην Ελλάδα, επειδή οι Έλληνες είναι ακόμη άνθρωποι, δεν καταδικάζουμε τους ψυχικά ασθενείς. Μήπως πρέπει σιγά σιγά να «το παίζουν»τρελοί για να ξεφύγουν; Ή είναι αυτή η πρώτη προσπάθεια μηπώς γλιτώσει ο Ναπολέοντας την εξορία στην Αγία Ελένη; (Μόνο Ναπολέοντα δεν είπε τον GAP)



Πηγή:
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=32531&Itemid=131

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου