Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Περίφανος ως Λαρισαίος

Το Σάββατο το απόγευμα παραιτήθηκε από βουλευτής η ηθοποιός Πέμυ Ζούνη. Ηταν βουλευτής στην α’ περιφέρεια της Αθήνας με το πλειοψηφών κόμμα του ΠΑΣΟΚ. Χθες ορκίστηκε η αντικαταστάτης της κ. Αννα Βαγενά.

Η εκ των ιδρυτών του Θεσσαλικου Θεάτρου (μαζί με τους μεταξύ άλλων Κώστα Τσιάνου, Γιώργου Ζιάκα, Λουκιανού Κηλαηδόνη, Διαγόρα Χρονόπουλου, Σπύρου Κολοκοτρώνη( Λαρισαία σπουδαία ηθοποιός, σύζυγος το επίσης μεγάλου Λουκιανού Κηλαϊδόνη, προέρχεται από την αριστερά.
Μάλιστα ήταν δημοτική σύμβουλος το 1978.
Ορκίστηκε την Κυριακή το μεσημέρι βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κι αμέσως δήλωσε πως δεν πρόκριτε να ψηφίσει το κατάπτιστο μνημόνιο 2, μια που την εξέλεξε ο λαός κι όχι το κόμμα. ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.
Μπορεί η κ. Βαγενά να μην είναι Βουλευτής Λάρισας αλλά βουλευτής Λάρισας είναι ο κ. Χρήστος Ζώης.

Γεννημένος στην Γερμανία, εκλέγεται ανελλιπώς από το 2000. Μάλιστα διετέλεσε υφυπουργος εσωτερικών στην τελευταία κυβέρνηση της ΝΔ σ’ όλη τη θητεία της.
Αυτός ΔΕΝ ακολούθησε τον αρχηγό του στην ανακυβίστηση (κωλοτούμπα) που έκανε. Κι καταψήφισε χθες το καταστροφικότατο νομοσχέδιο.
Αυτοί οι δύο άνθρωποι μ’ έκαναν περίφανο που είμαι Λαρισαίος. Και πολύ περισσότερο ο κ. Ζώης που με εκπροσωπεί ως βουλευτής Λάρισας.
Επιτέλους να μη μας κάνει περιφανούς μόνο η ΑΕΛ αλλά και κάποιοι άνθρωποι και δη πολιτικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου