Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Πορνό Ριάλιτι τώρα και στην Ελλάδα!!!

Μάθαμε σε διάφορες κουτσομπολίστικες εκπομπές για κάποιο ριάλιτι στην Τσεχία πορνογραφικού περιεχομένου. Και σκέφτηκα ευτυχώς δεν είχαμε κάτι τέτοιο και στην Ελλάδα.
Δεν φαντάστηκα πως η ηθική κατάπτωση θα φτάσει τόσο χαμηλά στην πατρίδα μας να μας φέρουν κι αυτό το φρούτο.
Ορίστε η είδηση όπως ακριβώς την βρήκα στο blog tro-ma-ktiko.blogspot.com:
Σύμφωνα με πληροφορίες το Reality θα εξελιχθεί σε κρουαζιερόπλοιο στα καταγάλανα νερά της Ελληνικής επικράτειας, από της αρχές Ιουλίου 2012 εως το τέλος Αυγούστου2012. Οι συμμετέχοντες θα είναι... 10 άντρες και 10 γυναίκες ηλικίας 18 έως 40 ετών.
Βέβαια θα τους γίνουν εξετάσεις για σεξουαλικός μεταδιδόμενα νοσήματα και θα υπογράψουν και σχετικό συμβόλαιο που θα περιλαμβάνει τις υποχρεώσεις τους δηλαδή να συνάπτουν σεξουαλικές σχέσεις με όλους τους συμπαίχτες τους. Κάθε εβδομάδα το κοινό θα ψηφίζει έναν άντρα και μια γυναίκα για να αποχωρήσει. Οι συμμετέχοντες θα κερδίζουν από 5000 ευρώ ανά εβδομάδα συμμέτοχης στο παιχνίδι και οι 2 τελικοί νικητές που θα μείνουν μέχρι το τέλος θα κερδίσουν επιπλέον 100000 ευρώ ο καθένας και συμβόλαιο με γνώστη εταιρία (όχι ελληνική) παράγωγης αισθησιακών ταινιών και φυσικά απίστευτη δημοσιότητα!

Στης επόμενες ήμερες θα ξεκινήσουν από το διαδίκτυο να δέχονται αιτήσεις συμμέτοχης. Η προβολή του Reality θα γίνει από το διαδίκτυο με συνδρομητικές υπηρεσίες.
Σίγουρα θα βρεθούν άνδρες αλλά και γυναίκες που θα δηλώσουν συμμετοχή. Σίγουρα θα έχει τηλεθέαση αν και θα είναι φαντάζομαι (το κυρίως μενού τουλάχιστον) βαθιά μεσάνυχτα να μην πω χαράματα.
Αλλά έλεος ως εκεί φτάσαμε; Δεν θα βρεθεί ένας εισαγγελέας να τους μαζέψει;


Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/03/reality-porn-show.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FhyMBI+%28tromaktiko%29

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου