Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012

Δυο νέα γκάλοπ για τα Επίκαιρα το zougla.gr


Όσο πλησιάζουν οι εκλογές έχουμε και πιο συχνα γκαλοπ. Χθες είδαμε στο internet δυο νέες. Αυτή της VPRC για το περιοδικό επίκαιρα κι αυτή του zougla.gr των επισκεπτών του site.
Και τα δυο αυτά γκάλοπ δίνουν μεγάλο ποσοστό στο κόμμα του Πάνου Καμμένου «Ανεξάρτητοι Έλληνες» καθώς και στην «Δημοκρατική Αριστερά» του Φώτη Κουβέλη. Αξιόλογα ποσοστά στο «Αρμα πολιτών» στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ και στη «Δημοκρατική συμμαχία» της Ντόρας Μπακογιάννη αλλά αν θέλουν να παιξουν ρόλο στο νέο πολιτικό σκηνικό θα πρέπει να κάνουν προεκλογικές συνεργασίες.
Από κει και πέρα φένεται πως τη Κυριακή των εκλογών θα πέσει πολύ γέλιο:

Θα γελάσουμε με τα μονοψήφια ποσοστά του ΠΑΣΟΚ (εκτός μετά την μεγαλειώδη νίκη της περασμένης Κυριακής του Ευάγγελου Βενιζέλου τα πράσινα βολεμένα ζώα επιστρέψουν στο μαντρί του κόμματος του νεοφιλελευθερισμου κι όχι του σοσιαλισμού πια).
Θα γελάσουμε με τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας που...μπροστά θα έχουν άσσο (''1'').
Θα γελάσουμε με τον Καρατζαφέρη που δεν θα μπαίνει (ή θα μπαίνει οριακά) στην Βουλή και θα κλαίνε με μαύρο δάκρυ στην Καλλιρρόης. Από τα υπουργικά μεγαλεία, στην εξωκοινοβουλευτική ανυποληψία. Αυτή είναι η μοίρα των προβοκατόρων.
Θα γελάσουμε με τα διψήφια ποσοστά του ΚΚΕ.
Θα γελάσουμε (όπως με το ΚΚΕ) με τα ανεβασμένα ποσοστά της αριστεράς
Θα γελάσουμε (πικρά αυτή τη φορά) με την Χρυσή Αυγή στην Βουλή.
Για όλους τους παραπάνω λόγους, οι εκλογές είναι πολύ επικίνδυνες για το σύστημα ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Πηγές: http://www.epikaira.gr/epikairo.php?id=40358&categories_id=69
http://www.zougla.gr/politiki/article/psifos-orgis