Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Η «Χρυσή Αυγή» έχει θύλακες
στην ΕΛ.ΑΣ.; – Ε δεν το πιστεύω



Χαμός έγινε χθες στην αστυνομία με τις παραιτήσεις δύο ανώτατων αξιωματικών από τα υψηλότερα κλιμάκια της Αστυνομίας.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, έγιναν δεκτές τις παραιτήσεις του γενικού επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας, αντιστράτηγου Ιωάννη Δικόπουλου και του γενικού αστυνομικού διευθυντή Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, υποστράτηγου Απόστολου Κασκάνη, οι οποίες του υποβλήθηκαν σήμερα (χθες Δευτέρα. Ακόμη Αρχηγός του Σώματος μετέφερε στον επικεφαλής της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων τη βούληση του κ. Υπουργού να μην υπάρξει οιαδήποτε σκιά στο Σώμα.
Προκειμένου επίσης να διασφαλιστεί κατά απόλυτο τρόπο η αντικειμενικότητα στην έρευνα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, αντικαθίστανται και μετακινούνται σε άλλες υπηρεσίες:
- Ο Υποστράτηγος, Προϊστάμενος του Κλάδου Ασφάλειας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.
- Ο Αστυνομικός Διευθυντής, Διοικητής και ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής, Υποδιοικητής της Ε.Κ.Α.Μ.
- Ο Αστυνομικός Διευθυντής, Προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής
- Ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής, Προϊστάμενος του Τμήματος Όπλων και Εκρηκτικών της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής
- Ο επικεφαλής της διμοιρίας της Υ.Α.Τ. στο Κερατσίνι, τα μέλη της οποίας φέρονται σύμφωνα με φωτογραφίες και καταγγελίες να βρίσκονται δίπλα σε άτομα, τα οποία πετούν πέτρες κατά τη διάρκεια των επεισοδίων της 18/9/2013, χωρίς να τα παρεμποδίζουν και  να τα συλλαμβάνουν
- Ο Αστυνόμος, Διοικητής της Ομάδας Δ.ΕΛ.Τ.Α.
- Ο Αστυνόμος, Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Νίκαιας.
* * *
Φαίνεται λοιπόν πως ξετυλίγεται το κουβάρι των σχέσεων της αστυνομίας με το συγκεκριμένο μόρφωμα. Οι άνθρωποι της «Χρυσής Αυγής» για μένα είναι οι μπαχαλάκηδες που με τη δράση τους διαλύουν μεγάλες συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας. 
 Είναι οι άνθρωποι που όπως φαίνεται στην φωτογραφία αριστερά, που πήρα από την φίλη μου στο Facebook  Θεοφάνια Καλογιάννη που οι αστυνομικοί δεν τους πειράζουν. Αυτό σημαίνει πω μάλλον είναι όργανό τους. Άλλωστε πάντα σε σκοτεινές εποχές, όπως ΚΑΙ αυτή που διανύουμε, η αστυνομία συνεργάσιμε με παρακρατικούς.
Αυτοί μάλλον είναι όπως έγραψα στις 8 του Ιούνη πέρυσι που έβαλαν φωτιά  στην Marfin της Σταδίου με τα τρία (τέσσερα γιατί η μία γυναίκα θύμα ήταν έγκυος). Αξίζει ναδιαβάσετε το σκεπτικό μου που βασίζεται σε πληροφορίες του in.gr.
- Κατόπιν αυτών βεβαίως, δεν θα μου φαινόταν καθόλου παράξενο να αποδειχθεί κάποια στιγμή πως ομάδα της «Χρυσής Αυγής» έκανε την έφοδο στις Σκουριές να την χρεώσουν στον ΣΥΡΙΖΑ.
- Κι επειδή είμαι καχύποπτος μήπως τον Δεκέμβρη του ’08 πήγαν να παίξουν τον ίδιο ρόλο Να προκαλέσουν επεισόδια στη διαμαρτυρία για τον θάνατο του Αλέξη να πετάξει δακρυγόνα η αστυνομία. Όμως η αστυνομία είχε εντολή να κάνει στην άκρη (νομίζω πως τότε υπαγόταν στο υπουργείο εσωτερικών που υπουργός ήταν ο καθηγητής συνταγματικού δικαίου κ. Παυλόπουλος) οπότε ξέφυγε το πράγμα κάηκε η Αθήνα.
Το ωραίο είναι πως όλα ξεκίνησαν από την σύλληψη του Ρουπακιά που έκανε η Αγγελική (φωτο δεξιά), η όμορφη 24χρονη Πειραιώτισσα  της Ομάδας Δίας. Φυσικά της αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη σύλληψη που άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι.
Κάτι μου λέει πως οι ΠΑΟΚτζήδες θα βγουν προφητικοί για τους κυβερνώντες που γράψαν στο πανό
«ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου