Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Οι εκλογές ήρθαν στις 25 Ιανουαρίου,
ο λαός θα αντέξει την τρομοκρατία;

Δεν κατόρθωσε, όπως αναμενόταν, η Βουλή να εκλέξει τον κ. Σταύρο Δήμα πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας. Στην τρίτη ψηφοφορία πήρε και πάλι 168 ψήφους έναντι 132 αφού δεν απουσίαζε κανείς.
Έτσι όπως λέει το Σύνταγμα, στα χοντρά το τηρούν ακόμη, διαλύθηκε η Βουλή και πάμε σε εκλογές στις 25 του Γενάρη. Και μας τέλειωσε ο κ. Σαμαράς από πρωθυπουργός της χώρας. Θα μείνει στην Ιστορία ως ο πρωθυπουργός με την μικρότερη κοινοβουλευτική  παρουσία. Και ως ο πρωθυπουργός που έκανε την λιγότερη συνενόηση με τα κόμματα της αντιπολίτευσης.
Τώρα είναι όλα στα χέρια του λαού. Να οδηγήσουν αυτή την Νέα Δημοκρατία, μάλλον την Νέα πολιτική Άνοιξη όπως είπε στη βουλή η βουλευτής Κοζάνης τότε των Ανεξάρτητων Ελλήνων και τώρα ανεξάρτητη, εκεί που οδήγησαν το ΠΑΣΟΚ το 2012.
Βέβαια για να συμβεί αυτό πρέπει να έχουμε αλλαγή στην εξουσία και να εκλεγεί κάποιο άλλο κόμμα (εν προκειμένου ο ΣΥΡΙΖΑ που είναι αξιωματική αντιπολίτευση). Και αυτό θα συμβεί αν αντέξει ο κόσμος την τρομοκρατία που θα υπάρξει από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αυτόν τον, σχεδόν μήνα. Ήδη αυτή άρχισε αναμεταδίδοντας το τί λένε οι φίλοι των κυβερνώντων από το εξωτερικό, όπως και το τί γράφουν τα νεοφιλελεύθερης ιδεολογίας περιοδικά κι εφημερίδες του εξωτερικού. Θα γράφουν για την κρίση που θα ξαναέρθει, για grexit, για τις καταθέσεις κι όλα αυτά τα «φοβερά» κατ’ αυτούς.
Μετά είναι δουλειά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα να διώξει, από την Ελλάδα κι όλη την Ευρώπη τον Κόπρο του Αυγείου ως άλλος Ηρακλής. Να μην ξεχνάμε πως οι εκλογές στην Ισπανία πλησιάζουν κι εκεί όπως δείχνουν τα γκάλοπ οι Podemos είναι προ των πυλών.
Υπάρχει φυσικά η περίπτωση και ο κ. Τσίπρας να μας απογοτεύσει.

Αυτό θα είναι το χειρότερο και γι’ αυτόν (μη ξεχνάμε πως απο την εποχή που ο ΓΑΠ ήταν πρωθυπουργός λέγαμε πώς θα φύγει με ελικόπτερο ως άλλος  Φερνάντο Δε Λα Ρούα το 2001 από το προεδρικό μέγαρο, αλλά και για μας που θα στραφούμε πια στα άκρα (ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου