Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Τι είναι η λειτουργία πτήσης; στο κινητό μας

Πατώντας το κουμπί να κλείσουμε το κινητό μας, βγάζει το κινητό 3 επιλογές. Απενεργοποίηση, λειτουργία σίγασες και λειτουργία πτήσης.
Η τελευταία επιλογή είναι η επιλογή που λίγοι γνωρίζουμε. Ας δούμε είναι αυτή η επιλογή.  
* * *
Η αλλιώς flightmode…To flightmode.gr θεώρησε υποχρέωση να σας παρουσιάσει τον ορισμό του γνωστού μας flightmode που συναντάμε στα κινητά μας τηλέφωνα και μας παροτρύνουν να την ενεργοποιούμε όταν είμαστε εν πτήση. Ορίστε ο ορισμός ο οποίος ήταν αφορμή να δημιουργήσουμε ένα site για χάρη του…
 Οι αεροπορικές εταιρείες απαιτούν συχνά την απενεργοποίηση του τηλεφώνου σας στη διάρκεια της πτήσης. Η Λειτουργία πτήσης είναι μια ρύθμιση στο τηλέφωνό σας που σας επιτρέπει να απενεργοποιείτε ταυτόχρονα τη σύνδεση κινητής τηλεφωνίας, το Wi-Fi, το ραδιόφωνο FM και το Bluetooth. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπόλοιπες εφαρμογές του τηλεφώνου σας (συμπεριλαμβανομένων αυτών που σας επιτρέπουν να ακούτε τη μουσική ή να παρακολουθείτε τα βίντεο που βρίσκονται στο τηλέφωνό σας) οι οποίες δεν απαιτούν σύνδεση κινητής τηλεφωνίας. Όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία πτήσης, εξακολουθείτε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ραδιόφωνο FM και να ενεργοποιήσετε το Wi-Fi και το Bluetooth ξεχωριστά. Η λειτουργία κινητής τηλεφωνίας παραμένει απενεργοποιημένη έως ότου απενεργοποιήσετε τη λειτουργία πτήσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου