Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Τί πρέπει να κάνει ο Τσίπρας (μαζί
με τον Καμμένο) να μη γίνουμε Γαλλία



Σεισμό προκάλεσε στην Γαλλία και στην Ευρώπη  η διαφενώμενη νίκη της Μαεί Λεπέν στη Γαλλία.
Σε εθνικό επίπεδο, το Εθνικό Μέτωπο της κ Λεπέν εξασφαλίζει το 30,6% των ψήφων, ενώ ακολουθεί το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα του Νικολά Σαρκοζί, με 27%. Το κυβερνών Σοσιαλιστικό Κόμμα του κ Ολάντ εξασφαλίζει το 22,7% των ψήφων
Δικαιώθηκε λοιπόν, ως ένα σημείο ο κ Τσίπρας που χαρακτήρισε τον Ολάντ (προεκλογικά στις τότε προεδρικές εκλογές Ολαντρέου). Βλέπεις οδηγεί το Γαλλικό Σοσιαλιστικό κόμμα στα χνάρια του Ελληνικού (ΠΑΣΟΚ). Να θυμίσω, κάτι που το θεωρώ περιττό, πως ο βασικός υπεύθυνος να οδηγηθεί το ΠΑΣΟΚ τον Ιανουάριο το 2015 στο 4,68% (και το Σεπτέμβριο μαζί με τη ΔΗΜΑΡ 6,28%), είναι ο Γιωργάκης Παπανδρέου. Μη ξεχνάμε πως ο Παπανδρέου είναι πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, που δείχνει για μένα πως όλα τα Σοσιαλιστικά κόμματα θα οδηγηθούν εκεί.
Πάντως ο κ. Τσίπρας αν προσπαθήσει να κάνει αυτά που έχει υποσχεθεί δηλαδή την πάταξη της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής, την σύλληψη αυτών που κατάκλεψαν το Ελληνικό κράτος παίρνοντάς τους τα κλοπιμαία και τιμωρία αυτών που με δόλο μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν βλέπω το σκηνικό της Γαλλίας να έρχεται και στην Ελλάδα. Για την «Mediaκη Χούντα» δε λέω κάτι, μια που ελπίζω να συνεχιστούν οι προσπάθειες που γίνονται με τον νόμο για το «τηλεοπτικό τοπίο»
Θα δούμε δηλαδή πρώτη τη Χρυσή Αυγή με δεύτερη τη ΝΔ. Για την τρίτη και τέταρτη θλεση να παλεύει το ποτάμι με την Ένωση Κεντρώων μετά ο ΣΥΡΙΖΑ να δίνει μάχη με το ΠΑΣΟΚ. Και φυσικά να γίνεται το κέφι του κατεστημένου στην Ελλάδα και θα προσπαθεί να ξεπεράσει (όχι το 3 μα το 2%).
Γι’ αυτό και ο κ. Καμμένος είναι αυτός που θα πρέπει να προσέξει μια που Ελληνικός Λαός κόντρα στο ό,τι άκουγε από τις τηλεοράσεις και τους δημοσκόπους δυο φορές μέσα σ’ ένα χρόνο τώρα, έβαλε τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» στη Βουλή (και ουσιαστικά στην κυβέρνηση) ως ένα αντίβαρο στον άκρατο αριστερισμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ειδικά της προηγούμενης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου