Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2015

Ο Χίτλερ πέθανε σύμφωνα με το FBI
στην Αργεντινή από βαθειά γεράματα (;!;!)Και να μείνουμε σήμερα Παρασκευή (4/12), στο ίδιο κλίμα. Ξέρουμε πως ο Αδόλφος Χίτλερ αυτοκτόνησε στο Βερολίνο στις 30 Απριλίου του 1945. Δείτε εδώ.
Κυκλοφορεί όμως από στόμα σε στόμα, πολλά χρόνια τώρα ως αστικός μύθος πως έζησε μετά το τέλος του 2ου Παγκόσμιου πολέμου στην Αργεντινή.
Το παρακάτω κείμενο των κ.κ. Ιωάννη Κουντούρη και Ιωάννη Παπαζήση το επιβεβαιώνει.
Βέβαια το ότι δημοσιεύτηκε το παρακάτω κείμενο στην «Ελεύθερη Ωρα», όπως καταλαβαίνω από το site από το οποίο πήρα το κείμενο, είναι κάτι που με προβληματίζει ως προς τη σοβαρότητά του. Επί προσθέτου να σημειώσω πως ενώ τα κείμενα που συνίθως δημοσιεύω είναι αλάνθαστα ορθογραφικά το συγκεκριμένο είναι γεμάτο από τέτοια. Κάτι που δεν είναι καλή ένδειξη ως προς την ποιότητα της αλήθειας του.
Όμως ας το δούμε κι όπως γράφουν στο τέλος οι συγγραφείς του ας δούμε το  κείμενο και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.
* * *
Ας ξετυλίξουμε το κουβάρι της ιστορίας από την αρχή γιατί η καταγωγή του Χίτλερ θα μας βοηθήσει να εξηγήσουμε πολλά γεγονότα της ζωής του. Σύμφωνα λοιπόν με κάποια ιστορία υπήρχε ένα έγγραφο που απεδείκνυε ότι ο Χίτλερ ήταν εβραϊκής καταγωγής και εγγονός των Ρότσιλντ. Ο ίδιος ο καγκελάριος της Αυστρίας Έγκελμπερτ Ντόλφους (Engelbert Dollfuss, 1892-1934) είχε διατάξει την τότε αστυνομία να το βρει και το βρήκε! Ο Χίτλερ τότε έδωσε εντολή και 8 Αυστριακοί Ναζί τον δολοφόνησαν προσπαθώντας αφ’ενός μεν να αποκτήσουν το έγγραφο, αφ ‘ετέρου δε να ανατρέψουν το καθεστώς. Το πραξικόπημα απέτυχε, το έγγραφο δεν πέρασε στην κατοχή του Χίτλερ και ο Σούσνιγκ (Kurt Alois Josef Johann Schuschnigg 1897 – 1977) έγινε Καγκελάριος της Αυστρίας γνωρίζοντας το μεγάλο μυστικό του Χίτλερ και κατέχοντας(;) μάλλον το σημαντικό αυτό έγγραφο. Σύμφωνα δε με μια γαλλική αστυνομική έκθεση-φάκελο του 1924 αναφέρεται ότι το όνομα του Χίτλερ ήταν Άντολφ-Γιακόμπ (Αδόλφος-Ιακώβ)! Δεν θα αναλύσουμε τα γεγονότα της γνωστής του ζωής διότι δεν είναι το θέμα μας αυτό. Το θέμα μας εδώ είναι το αν επέζησε η όχι ο Χίτλερ μετρά τον β᾽ παγκόσμιο πόλεμο.
Όπως όλοι μας γνωρίζουμε ο Χίτλερ αυτοκτόνησε στο διαβόητο υπόγειο-bunker του Ράιχσταγκ την νύχτα της 30ης Απριλίου προς ξημερώματα της 1ης Μαϊου το 1945. Είναι όμως έτσι; Πολλοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται ότι ο Χίτλερ διέφυγε προς την Ισπανία ή την Νορβηγία και κατόπιν στην Βραζιλία ή Αργεντινή με υποβρύχιο. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι ο μέγας αντίπαλός του, Στάλιν, ερωτηθείς από τον Ρούζβελτ στη σύνοδο του Πότσνταμ τι πιστεύει για την τύχη του Χίτλερ απάντησε λέγοντας ότι «Δεν είναι νεκρός. Δραπέτευσε είτε στην Ισπανία είτε στην Αργεντινή.»
Βασικά οι θεωρίες θέλουν το δήθεν πτώμα του Χίτλερ να ανήκει σε σωσία του. Άλλωστε βρεθήκανε ανατομικές ιδιομορφίες που δεν υπήρχαν σύμφωνα με μαρτυρίες στον Χίτλερ.
Σύμφωνα τώρα με ερευνητές, π.χ Αργεντίνο Ντε Νάπολι, Ισπανοεβραίο μυστικό πράκτορα Angel Alcázar De Velasco, ανταποκριτή της ρωσσικής Πράβδα στην Αργεντινή Σαλίνας και άλλους τουλάχιστον 50 υψηλόβαθμοι Ναζί, μεταξύ αυτών ο Χίτλερ, η Εύα Μπραουν και ο υπαρχηγός του Μάρτιν Μπόρμαν, διέφυγαν με τουλάχιστον 5 υποβρύχια στην Αργεντινή μέσω της μυστικής επιχείρησης Uebersee, που σημαίνει υπερπόντιο στην γερμανική ή και του δικτύου Γκέλεν.
Κατά τον Velasco ο Μπόρμαν και ο ίδιος έφυγαν από την βορειοδυτική Ισπανία με το υποβρύχιο U-313 στις 7 Μαΐου το 1946, ο Άιχμαν από το αεροδρόμιο της Μαδρίτης με αεροπλάνο με ψεύτικο όνομα στις 3 Ιουνίου 1946, ενώ ο Χίτλερ, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Μπόρμαν, μεταφέρθηκε αρχικά σε μυστικό μέρος στην Βαυαρία, από εκεί με πλοίο στην Νορβηγία και κατόπιν με υποβρύχιο στην Αργεντινή. Βάσει πάντα των ιστορικών πηγών τα υποβρύχια συνεπλάκησαν με αμερικανικό πλοίο και βραζιλιάνικο κρουαζιερόπλοιο το Bahia, τα οποία τα βούλιαξαν με τουλάχιστον 400 νεκρούς!
Λέγεται δε ότι ένα υποβρύχιο έπεσε στα χέρια των Άγγλων και αυτοί κράτησαν μυστική την σύλληψή του! Στην Βραζιλία το 1979 πέθανε ο Γιόζεφ Μέγκελε. Φαίνεται δε ότι η μη φιλοσημιτική Αργεντινή του Περόν αποτέλεσε καλό κρησφύγετο για τους φυγάδες Ναζί. Άλλωστε στην Αργεντινή, στο Buenos Aires, το 1960, συνελήφθη ο Εβραιογερμανός Άντολφ Άιχμαν από δυνάμεις της Mossad. Είχαν προηγηθεί στην δεκαετία του 1950 επισκέψεις της πρωθυπουργού του Ισραήλ Γκόλντας Μέιερ και του Χάιμ Βάιτσμαν στην Αργεντινή. Ο Μάρτιν Μπόρμαν φαίνεται να πέθανε στην Παραγουάη. Στην Αργεντινή, λοιπόν, σύμφωνα με ντοκιμανταίρ του βρετανικού καναλιού 4 στις 22 Μαϊου 2003 μία πρώην υπάλληλος, η Catalina Gamero, του ξενοδοχείου Eden στην La Falda κοντά στα σύνορα Αργεντινής-Χιλής, στις Άνδεις, είδε το ζεύγος Χίτλερ-Μπράουν.
Τουλάχιστον 11 χρόνια ο Χίτλερ έζησε στην Αργεντινή. Σύμφωνα δε με τα αρχεία της πάλαι ποτέ κραταιάς KGB, ο Χίτλερ πέθανε το 1960 σε ηλικία 70 ετών! Ο Abel Basti, Αργεντίνος ερευνητής στο βιβλίο του ‘’Bariloche Nazi Tour Guide» που εκδόθηκε τον Ιούλιο του 2004 υποστηρίζει ότι το ζεύγος Χίτλερ έζησε στην Villa Angostura κοντά στο San Carlos de Bariloche, κάπου 750 μίλια νοτιοδυτικά του Buenos Aires. Ο Μπόρμαν, ο Άιχμαν και ο Μένγκελε έζησαν εκεί μέχρι το 1957. Βρίσκεται δε στην Παταγονία, στα σύνορα κοντά με την Χιλή και ήταν προσβάσιμο το καταφύγιο μόνον από θαλάσσης. Μετά την σύλληψη του Άιχμαν ο Χίτλερ μεταφέρθηκε για λόγους ασφαλείας σε ένα ορεινό χωριουδάκι, το Hacienda San Ramon. Τουλάχιστον 30 κτίρια στα οποία κρύβονταν υψηλόβαθμοι Ναζί βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του San Carlos de Bariloche, μεταξύ των οποίων και το ξενοδοχείο Bell. Σύμφωνα με άλλες πηγές ο Χίτλερ έζησε μέχρι και το 1985 στην πόλη Mendoza, κοντά στα σύνορα με την Χιλή και δη κοντά στο Σαντιάγο του στρατηγού Πινοσέτ, όπου και πέθανε τον Δεκέμβριο. Ετάφη σε κοιμητήριο του Palmero 30 μίλια νοτιοανατολικά της πόλης Mendoza. Κατά μια άγνωστη ιαπωνική πηγή που δημοσιεύθηκε στο CNN στις 20/2/1987 με προσποίηση ετάφη στο Palmiro αντί του Palmero.
Λέγεται ότι τα τελευταία χρόνια της ζωής του τα αφιέρωσε στην ζωγραφική, αφήνοντας πολλά έργα, απολαμβάνοντας της προστασίας ανδρών SS και της εκεί ιουδαϊκής σεφαραδικής κοινότητας ως απόγονος του μεγάλου βαρόνου Σολομών Μάγιερ φον Ρότσιλντ! Μαλιστα υπάρχει και φωτογραφία που παρουσιάζει τον Χίτλερ νεκρό στα 90 του έτη με ένα μαντήλι εβραϊκό στο μέτωπό του.
Όλα αυτά μέχρι που το FBI παρουσίασε ένα έγγραφο φωτιά οπού σύμφωνα με αυτό προφανώς, είχε διαφύγει ο Χίτλερ στην Αργεντινή και το ήξερε ανέκαθεν το FBI!!! Αυτό συμβαίνει και με πολλές άλλες αμερικανικές κυβερνητικές υπηρεσίες, τους αρέσει να κρύβουν σημαντικά πράγματα όπως και το γεγονός ότι ο Χίτλερ δεν αυτοκτόνησε, αλλά διέφυγε στην Αργεντινή. Ωστόσο, οι αξιωματούχοι της Αμερικανικής κυβερνήσεως δεν έχουν κάνει ακόμη μια μεγάλη ανακοίνωση τύπου γιατί σίγουρα κάτι τέτοιο θα είχε δυσμενείς επιπτώσεις στις σχέσεις μεταξύ κρατών.
Προσφάτως αποχαρακτηρισμένα έγγραφα του FBI αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ γνώριζε ότι ο Χίτλερ ήταν ζωντανός και καλά στην υγεία μετά τη λήξη του Δ.Π.Π., και ότι ζούσε ο ίδιος στα βουνά των Άνδεων.

Η συνηθισμένη ιστορία για το «θάνατο» του Χίτλερ έχει ως εξής…
Στις 30 Απριλίου 1945, είναι γνωστό ότι ο Αδόλφος Χίτλερ «αυτοκτόνησε» στο υπόγειο καταφύγιό του στη Γερμανία. Το πτώμα του ανακαλύφθηκε αργότερα από τους Σοβιετικούς οι οποίοι το μεταφέρουν εσπευσμένα στη Ρωσία. Είνα δυνατόν όλο αυτό το διάστημα, να μας έχουν πει ένα τόσο μεγάλο ψέμα οι Σοβιετικοί και να το διατηρούν και να έχουν γράψει την παγκόσμια ιστορία την έχουν σκοπίμως ορισμένοι όπως θέλουν αυτοί;;; Αλλά ας θέσουμε ένα ερώτημα στους γράφοντες την ιστορία. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑΜΜΕΝΟΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ;;;
Κανείς δεν το είχε σκεφτεί αυτό να το θέσει ως ερώτημα μέχρι την απελευθέρωση των εγγράφων του FBI για αυτό το θέμα;;;
Συμφωνα με τα προσφάτως κυκλοφορήσαντα έγγραφα του FBI όχι μόνο ΔΕΝ αυτοκτόνησαν ο Χίτλερ και η Εύα Μπράουν, αλλά φαίνεται πως είχαν πάρει λίγη βοήθεια από τον διευθυντή του ίδιου του OSS (δηλ., της πρώτης εκδοχής της σημερινής CIA), τον κ. Allen Dulles!
Σε ένα έγγραφο του FBI από Λος Άντζελες, αποκαλύπτεται ότι ο οργανισμός γνώριζε καλά ότι ένα μυστηριώδες υποβρύχιο είχε καταφτάσει μέχρι τις ακτές της Αργεντινής αποβιβάζοντας εκεί υψηλού επιπέδου αξιωματούχους των Ναζί—συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου του…ΧΊΤΛΕΡ!!! Αυτό που είναι ακόμη πιο εκπληκτικό είναι το γεγονός ότι το FBI ήξερε ότι ζούσε στην πραγματικότητα ο Χίτλερ στους πρόποδες των Άνδεων.
Διαβάστε μόνοι σας το εν λόγῳ έγγραφο εδώ στο επίσημο σάιτ του FBI.
Σε μια επιστολή σταλμένη τον Αύγουστο του 1945 στα γραφεία του FBI στο Λος Άντζελες της Καλιφορνίας, ένας άγνωστος πληροφοριοδότης συμφώνησε με το FBI να ανταλλάξει πληροφορίες για να λάβει πολιτικό άσυλο . Αυτά που είπε στους πράκτορες του FBI ήσαν εκπληκτικά—να πούμε το ελάχιστο!
Ο πληροφοριοδότης αυτός όχι μόνο γνώριζε ότι ήταν στην Αργεντινή ο Χίτλερ, αλλά ήταν και ένας από τους λίγους ανθρώπους οι οποίοι προϋπάντησαν το εν λόγω γερμανικό υποβρύχιο κατά την άφιξίν του στην Αργεντινή τότε! Προφανώς, δύο υποβρύχια είχαν καταφτάσει στις ακτές της Αργεντινής, και επέβαινε στο δεύτερο, μαζί με την Εύα Μπράουν, ο Αδόλφος Χίτλερ.
Η αργεντινή κυβέρνηση όχι μόνο υπεδέχθη τον πρώην Γερμανό δικτάτορα, αλλά και τον βοήθησε να βρει καταφύγιο στη χώρα της. Ο πληροφοριοδότης συνέχισε και εδωσε λεπτομερείς οδηγίες για τα χωριά που είχε διασχίσει ο Χίτλερ και οι συνοδοιπόροι του, αλλά και αξιόπιστα στοιχεία σχετικά με τη σωματική εμφάνιση του Χίτλερ.
Για προφανείς λόγους ο πληροφοριοδότης δεν κατονομάστηκε ποτέ στα έγγραφα του FBI, ήταν αρκετά αξιόπιστος ώστε να πεισθούν από αυτόν κάποιοι πράκτορες.
Τα έγγραφα του FBI που περιγράφουν λεπτομερώς αφηγήσεις αυτοπτών μαρτύρων για τη τύχη του Χίτλερ στην Αργεντινή, έρχονται πλέον ως ατράνταχτα στοιχεία να συμβάλουν στην απόδειξη ότι δεν πέθαναν στο γνωστό καταφύγιο ο Αδόλφος Χίτλερ και η Εύα Μπράουν.
Το 1945, ο Ναυτικός Ακόλουθος στο Μπουένος Άιρες ενημέρωσε την Ουάσινγκτον ότι βρισκοταν στην Αργεντινή ο Χίτλερ και η Εύα Μπράουν. Αυτό συμπίπτει με τις εμφανίσεις του υποβρυχίου U-530, του εγγράφου που προαναφέραμε. Μια προστιθέμενη απόδειξη έρχεται με τη μορφή άρθρων εφημερίδων που περιγράφουν λεπτομερώς την κατασκευή ενός βαυαρικού στιλ αρχοντικού στους πρόποδες της οροσειράς των Άνδεων.
Περαιτέρω απόδειξη είναι τα λεγόμενα του αρχιτέκτονος Alejandro Bustillo που έγραψε για το σχεδιασμό και την κατασκευή του νέου σπιτιού του Χίτλερ, το οποίο είχαν χρηματοδοτήσει νωρίτερα πλούσιοι Γερμανοί μετανάστες.
Η πιο ενοχοποιητική απόδειξη όμως , ότι ο Χίτλερ είχε επιβιώσει μετά την πτώση της Γερμανίας, ευρίσκεται στη Ρωσία. Με τη σοβιετική κατοχή της Γερμανίας, υποτίθεται ότι η σωρός του Χίτλερ κρύφθηκε γρήγορα και εστάλη στη Ρωσία, όπου και εξαφανίστηκε. Το 2009, όταν δόθηκε η άδεια σε έναν αρχαιολόγο από το μεγάλο αμερικανικό πανεπιστήμιο Connecticut State, τον κ. Ν. Bellatoni, να διεξαγάγει ένα τεστ DNA σε ένα από τα θραύσματα κρανίου που είχαν ανακτηθεί, που υποτίθεται ανήκαν στον Φύρερ
αυτό που ανακάλυψε πυροδότησε μια αντίδραση που αντήχησε μέσα σε όλη την επιστημονική κοινότητα των ΗΠΑ καθώς και την κοινότητα των υπηρεσιών πληροφοριών. Αυτό το δείγμα DNA, όχι μόνο δεν συνταίριαζε με κανένα καταγράφοντα δείγματα που πιστεύεται ότι ήταν του Χίτλερ, αλλά δεν ταίριαζε ούτε με το εξοικειωμένο DNA της κα. Εύα Μπράουν. Έτσι, το ερώτημα είναι, τι ανακάλυψαν η αν θέλετε τι απέκρυψαν από όσα βρήκαν οι Σοβιετικοί σε εκείνο στο καταφύγιο, και πού είναι ο Χίτλερ;;;
Ακόμη και ο πρώην στρατηγός και πρόεδρος των ΗΠΑ Ντουάιτ Αϊζενχάουερ έγραψε προς την Ουάσιγκτον για αυτό το θέμα εκείνη την εποχή.
Δεν ήταν μόνο ο στρατηγός Αϊζενχάουερ ο οποίος είχε εκφράσει ανησυχία για την πλήρη εξαφάνιση του Χίτλερ, αλλά ήταν κι ο Στάλιν που εξέφρασε επίσης τις ανησυχίες του για το ίδιο θέμα. Το 1945, η αμερικανική εφημερίδα Stars and Stripes παρέθεσε τα λόγια του τότε στρατηγού Αϊζενχάουερ ως πιστεύονται ότι υπήρχε η δυνατότητα να ζούσε ακόμη τότε ο Χίτλερ με ασφάλεια και άνεση στην Αργεντινή.
Δεν θα είναι η πρώτη φορά που το OSS (CIA) βοήθησε ανώτερο αξιωματούχο των Ναζί για να ξεφύγει από την τιμωρία και την σύλληψη. Κοιτάξτε την ιστορία του Άντολφ Άιχμαν ο οποίος βρισκόταν στην Αργεντινή το 1960. Τα συμπεράσματα όπως πάντοτε δικά σας…Αναδημοσίευση: greeknewsondemand.com