Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Είναι εθισμένοι και οι δυο τους ή οι άλλοι κερδοσκοπούν;

Το μεσημεράκι της περασμένης Παρασκευής, με τον φίλο μου τον Τόλη είδα τις δυο τοπικές εφημερίδες δίπλα δίπλα ακριβώς όπως εδώ.


Φυσικά γελάσαμε και οι δυο με την διαφορά της εκτίμησης των δόσεων ηρωίνης που σταμάτησε η αστυνομία. Για 15,000 δόσεις μιλά ή «Ελευθερία» για 10,000 η Ημερήσιος Κήρυκας»
Φαίνεται εκεί στην Μεγ. Αλεξάνδρου στον «Ημερήσιο Κήρυκα» παίρνουν πιο μεγάλη «δόση».
Μάλλον θα πρέπει να βγει κι αυτός έξω από τη πόλη. Η «Ελευθερία» που άφησαν οι δημοσιογράφοι την Παπασταύρου και βγήκαν στην Εθνική οδό παίρνουν πιο μικρές δόσεις.
Κοιτάξαμε και την «Θεσσαλική ηχώ» την τρίτη τοπική εφημερίδα, Πανθεσσαλική αυτή, που κυκλοφορεί στην Λάρισα αλλά μιλούσε για αδιέξοδο στου Μαξίμου τελείως διαφορετικό θέμα δηλαδή.
Κάνεις λάθος απαντά ο φίλος μου. Ο μακαρίτης Δημητρακόπουλος άφησε εντολή να κερδοσκοπούν στην «Ελευθερία» οπότε βγάζουν πιο πολλές δόσεις απ την ίδια ποσότητα. Γέλασα και συμφώνησα με την σκέψη του.
Προχθές Κυριακή, το ίδιο θέμα είχε κάνει πρώτο θέμα. Προφανώς η σελιδοποίηση της έγινε στην Καρδίτσα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες μου η πρώτη σελίδα «στήνετε» είτε στη Λάρισα είτε στην Καρδίτσα. Αν γινόταν στην Λάρισα θα ξέραν ότι το χαν οι άλλες δυο πρώτο θέμα την Παρασκευή, και δε θα το ‘κανε πρώτο θέμα σαν παλαιοημερολογίτες όπως λέει ένας φίλος

Για 10,000 δόσεις μιλάει και η «Θεσσαλική ηχώ».
Δεν μπορεί σκέφτηκα μόλις την είδα να ναι κι αυτοί τόσο εθισμένοι. Μάλλον ο Τόλης είχε δίκιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου